d1psy Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 (edited) Co wprowadzić?: dodanie komendy typu voteban Dodatkowe informacje / zdjęcia: uwazam ze jest to dobry sposob na pozbycie sie cheatera ktory po takim glosowaniu zostalby wywalony na np 15 min i co chwile tak samo natomiast nieuzasadnione zastowoanie tej komendy to oosby ktore zaglosowaly np ban na 10h edit1: @ -P-I-W-K-0- dlatego mysle ze kary czasowe za niestosowane uzycie bylyby spoko bo wczoraj byla akcja ze 2 gosci latalo na odpale totalnym i nie dalo sie nic zrobic i z gry 8 na 8 zostalo 3 na 3 pozniej Edited March 25, 2024 by d1psy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted March 25, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 25, 2024 (edited) Osobiście jestem na nie. Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera. Na OM#4 potrzeba nowych administratorów których mam nadzieję z czasem przybędzie. Edited March 25, 2024 by -P-I-W-K-0- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namey Posted March 25, 2024 Donor Share Posted March 25, 2024 16 godzin temu, -P-I-W-K-0- napisał(a): Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera. Podzielam tą opinię. Odrzucam propozycje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namey Posted March 25, 2024 Donor Share Posted March 25, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts