Jump to content
d1psy

Propozycja - Voteban.

Recommended Posts

Co wprowadzić?: dodanie komendy typu voteban
Dodatkowe informacje / zdjęcia: uwazam ze jest to dobry sposob na pozbycie sie cheatera ktory po takim glosowaniu zostalby wywalony na 
np 15 min i co chwile tak samo natomiast nieuzasadnione zastowoanie tej komendy to oosby ktore zaglosowaly np ban na 10h

edit1: @  -P-I-W-K-0-  dlatego mysle ze kary czasowe za niestosowane uzycie bylyby spoko bo wczoraj byla akcja ze 2 gosci latalo na odpale totalnym i nie dalo sie nic zrobic i  z gry 8 na 8 zostalo 3 na 3 pozniej 

Edited by d1psy
  • Like 1

Osobiście jestem na nie.

Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. 

Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera.

Na OM#4 potrzeba nowych administratorów których mam nadzieję z czasem przybędzie. 

Edited by -P-I-W-K-0-

16 godzin temu, -P-I-W-K-0- napisał(a):

Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. 

Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera.

Podzielam tą opinię. 

Odrzucam propozycje. 

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.