Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Co wprowadzić?: dodanie komendy typu voteban
Dodatkowe informacje / zdjęcia: uwazam ze jest to dobry sposob na pozbycie sie cheatera ktory po takim glosowaniu zostalby wywalony na 
np 15 min i co chwile tak samo natomiast nieuzasadnione zastowoanie tej komendy to oosby ktore zaglosowaly np ban na 10h

edit1: @  -P-I-W-K-0-  dlatego mysle ze kary czasowe za niestosowane uzycie bylyby spoko bo wczoraj byla akcja ze 2 gosci latalo na odpale totalnym i nie dalo sie nic zrobic i  z gry 8 na 8 zostalo 3 na 3 pozniej 

Edytowane przez d1psy
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano (edytowane)

Osobiście jestem na nie.

Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. 

Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera.

Na OM#4 potrzeba nowych administratorów których mam nadzieję z czasem przybędzie. 

Edytowane przez -P-I-W-K-0-
  • Zasłużony
Opublikowano
16 godzin temu, -P-I-W-K-0- napisał(a):

Myślę że większość graczy będzie wykorzystywała taka opcje do "trollowania" niż pozbywania się cheaterow. 

Często są sytuacje gdzie ktoś jest po prostu lepszy niż inni, bądź więcej mu wychodzi, wchodzi itp. I gracze narzekają na taką osobę. Następnie będzie niesłusznie wyrzucany, przez co ludzie zaczną odchodzić z serwera.

Podzielam tą opinię. 

Odrzucam propozycje. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.