-P-I-W-K-0- Posted March 22, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 22, 2024 Co wprowadzić?: Limit AWP w drużynie Dodatkowe informacje / screenshot: Dobrą propozycją byłoby wprowadzenie do drużyn limitu AWP. Jak widać na załączonym obrazku czasami jest troszeczkę VIP'ów. Moja propozycja odnosi się tak, aby każdy gracz był zadowolony tzn. Dla zwykłych graczy 2 AWP oraz dla VIP'ów również 2. Jeżeli zostałoby to wprowadzone, to z czasem byśmy widzieli czy 4 awp na drużynę to dużo czy też mało. Co myślicie na ten temat? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted March 22, 2024 Donor Share Posted March 22, 2024 Jestem na tak, mianowicie Często zdarzają się sytuacje gdzie na serwerze bywa dużo osób, zdarza się że połowa drużyny to same vipy co daje praktycznie całą drużynę grającą AWP, myśle że to dobry pomysł zmienić limit na 2 awp'y dla zwykłego gracza i 2 awp'y dodatkowo dla vipa 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupac Posted March 22, 2024 Woman Share Posted March 22, 2024 Jestem na TAK Z uwagi na to, jak wiele vipów może być w jednej drużynie, zdecydowanie dobrą możliwością byłoby wprowadzenie limitu również dla nich. Co do ilości, sądzę że to taka bezpieczna opcja. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaQurin Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Jestem ZA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvrs Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Zdecydowanie na tak. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati_ŁatwaPestka Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Jestem na TAK x2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CounnteR Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Oczywiście, że na TAK Jednakże, nie wiem na ile to możliwe, ale chciałbym dodać, że fajną rzeczą dot. limitu AWP dla VIPow, byłby gdyby ten limit zależał od ilości osób na serwerze. Przykładowo: Gdy mamy 5vs5 na serwerze, czyli 10 osób - 4 AWP na team wydaje się dużo - wiadomo, to skrajna sytuacja, jednak patrząc na liczbe osób posiadających VIPa to jest to jak najbardziej możliwe. Moim pomysłem byłoby to, że przy 5 osobach na serwerze limit wynosiłby 1 AWP na team (bez względu na posiadanie VIPa czy nie) Od 5-10 osób mogłoby być, że 1 AWP dla zwykłego gracza, 1 AWP dla VIPa 11 osób i więcej byłby limit zaproponowany przez PIWKO Pozdrawiam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 24, 2024 Administrator Share Posted March 24, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts