Jump to content
-P-I-W-K-0-

Propozycja - Wprowadzenie limitu AWP dla VIP

Recommended Posts

Co wprowadzić?: Limit AWP w drużynie

Dodatkowe informacje / screenshot: 

Dobrą propozycją byłoby wprowadzenie do drużyn limitu AWP. Jak widać na załączonym obrazku czasami jest troszeczkę VIP'ów.

Moja propozycja odnosi się tak, aby każdy gracz był zadowolony tzn. Dla zwykłych graczy 2 AWP oraz dla VIP'ów również 2.

Jeżeli zostałoby to wprowadzone, to z czasem byśmy widzieli czy 4 awp na drużynę to dużo czy też mało.

Co myślicie na ten temat?

VIPY.png

• Like 4

Jestem na tak, mianowicie

Często zdarzają się sytuacje gdzie na serwerze bywa dużo osób, zdarza się że połowa drużyny to same vipy co daje praktycznie całą drużynę grającą AWP, myśle że  to dobry pomysł zmienić limit na 2 awp'y dla zwykłego gracza i 2 awp'y dodatkowo dla vipa

• Like 3
  • I love it 1

Jestem na TAK 

Z uwagi na to, jak wiele vipów może być w jednej drużynie, zdecydowanie dobrą możliwością byłoby wprowadzenie limitu również dla nich.  Co do ilości, sądzę że to taka bezpieczna opcja.

• Like 3
  • Wrr 1
  • I love it 1

Oczywiście, że na TAK

Jednakże, nie wiem na ile to możliwe, ale chciałbym dodać, że fajną rzeczą dot. limitu AWP dla VIPow, byłby gdyby ten limit zależał od ilości osób na serwerze.

Przykładowo:
Gdy mamy 5vs5 na serwerze, czyli 10 osób - 4 AWP na team wydaje się dużo - wiadomo, to skrajna sytuacja, jednak patrząc na liczbe osób posiadających VIPa to jest to jak najbardziej możliwe.
Moim pomysłem byłoby to, że przy 5 osobach na serwerze limit wynosiłby 1 AWP na team (bez względu na posiadanie VIPa czy nie)
Od 5-10 osób mogłoby być, że 1 AWP dla zwykłego gracza, 1 AWP dla VIPa
11 osób i więcej byłby limit zaproponowany przez  PIWKO

Pozdrawiam

• Like 2

• Administrator

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.