Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?: Dodatek dla VIP/ Blokowanie site/broni
Dodatkowe informacje / screenshot:

1. Za każde zabójstwo gracz który posiada VIP'a otrzymuje +3 hp za zabójstwo w ciało oraz +5hp za HS.

2. Możliwość wyborów dla VIP w sklepie usługi między podwójnym skokiem a auto bh ( bez możliwości rozpędzenia się )

3. Poniżej załóżmy 5 graczy na mapie blokowany jest stricte jeden site. Nie, że raz Site B, raz Site A.

4. Jeśli dwóch graczy kupi AWP to inni na daną rundę nie mogą tego zrobić ( nie obowiązuję VIP'a )

5. Dodanie dla VIP'a granata z WH ( nie można go wyrzucić dla innego gracza a po śmierci znika )

6. Darmowa broń dla VIP'a na początku każdej rundy ( prócz pistoletowej ) ( Dla TT AK-47 a dla CT M4A1(S) zależy kto ma co wybrane )

Zapewne o czymś zapomniałem ale to w razie czego innym kolorem dorzucę.
Buźka Pa
  • Haha 3
Opublikowano

Więc tak:

1) Jest to już : KLIK
2) W mojej opinii nie powinno być wyboru. Autobh może być bardziej broken niż double jump.
3) Tutaj nie rozumiem - co to zmienia?
4) Jest limit AWP ustawiony, bodajże do 3 
5) To byłoby zbyt broken, jesli ktoś potrafiłby go użyc. Nie przesadzajmy z dodatkami dla VIPa bo stanie sie to zbyt broken.
6) Taka propozycja pojawia sie nie pierwszy raz - Dudnes dał info, że takie cos jest planowane do wprowadzenia. Kiedy? Nie wiadomo, ale w planach jest

• Zasłużony
Opublikowano

Hej. Fajnie że wychodzisz z jakąś inicjatywa ale Twoja propozycja ma kilka minusów.

Mianowicie VIP ma dodatkowe HP za zabójstwa, otrzymuje również strzykawkę którą moze się uleczyć. 

Auto BH byłoby zbyt op, o ile podwójny skok nie psuje aż tak rozgrywki, tak auto BH już by psuło, osoby które ogarniają BH mogłyby znacznie szybciej " skracać" pozycję co by mocno utrudniało grę. 

Limit na AWP jest ustawiony tak jak wyżej CounnteR napisał.

Niektóre z Twoich punktów pasują mi bardziej do serwera COD niż OM

Co do 4 pkt,.

Zostawmy różnorodność. :) 

Co do 6 pkt. 

Pieniążków jest wystarczająco dużo na serwerze tym bardziej mając VIPA nie miałem jeszcze sytuacji żeby brakło mi pieniążków, lepsza by była opcja dodania komendy która grając w CT dałaby Ci możliwość wziąć sobie AK i pod TT wzięcia M4.

Pozdrawiam i widzimy się na serwerze! 😎

• Uwielbiam 1
Opublikowano
30 minut temu, -P-I-W-K-0- napisał(a):

Hej. Fajnie że wychodzisz z jakąś inicjatywa ale Twoja propozycja ma kilka minusów.

Mianowicie VIP ma dodatkowe HP za zabójstwa, otrzymuje również strzykawkę którą moze się uleczyć. 

Auto BH byłoby zbyt op, o ile podwójny skok nie psuje aż tak rozgrywki, tak auto BH już by psuło, osoby które ogarniają BH mogłyby znacznie szybciej " skracać" pozycję co by mocno utrudniało grę. 

Limit na AWP jest ustawiony tak jak wyżej CounnteR napisał.

Niektóre z Twoich punktów pasują mi bardziej do serwera COD niż OM

Co do 4 pkt,.

Zostawmy różnorodność. :) 

Co do 6 pkt. 

Pieniążków jest wystarczająco dużo na serwerze tym bardziej mając VIPA nie miałem jeszcze sytuacji żeby brakło mi pieniążków, lepsza by była opcja dodania komendy która grając w CT dałaby Ci możliwość wziąć sobie AK i pod TT wzięcia M4.

Pozdrawiam i widzimy się na serwerze! 😎

Auto BH byłoby zablokowane przez co nie ma możliwości rozpędzenia się. Jest stała "prędkość" i tyle. Na logike prędzej skleisz BH niż podwójny skok :P

Opublikowano

1. To już jest

2. Niech zostanie DJ. ABH byłoby zbyt broken, a ze stałą prędkością byłoby uselss.

3. Blokowanie site'ów pod względem ilości graczy na serwerze również jest.

4.  Limity broni również są. 

5. Granat z WH? Dajcie spokój, już strzykawka wystarczy. Nie róbmy takiej przewagi dla VIP'a, na ten moment jest idealnie zbalansowany.

6. To już było poruszane, tak jak Counnter napisał.

Ty grasz na tym serwerze, czy napisałeś te sklejkę z palca? XD

• Lubię to! 2
Opublikowano

Tak jak wyżej, dodatkowe HP już jest wprowadzone za zabójstwo. Według mnie Auto BH jest totalnie bez sensu, zwłaszcza, że jest już podwójny skok. Nie widzi mi się to. Dobrze zachować jakikolwiek balans w grze.  Myślę też, że mogłoby to utrudniać wykrywanie dodatkowych skryptów graczy na faktycznym BH. Co do sitów, po co tak ograniczać skoro są blokady?  Limit AWP jest wprowadzony i uważam, że tak jest w porządku. Granat WH - w takiej częstotliwości o jakiej Ty piszesz to też mogłoby to dosyć przesadnie wpłynąć na przewagę zwłaszcza, że czasem może być cały team z vipami. Ostatni punkt był już proponowany, więc tutaj można tylko czekać. 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Zastanawiałem się nad jednoznaczny NIE, ale część opisanych przez ciebie propozycji już jest wprowadzona.

✔️ dodatkowe HP za zabójstwo,

✔️ limit na zakup broni 

✔️ limit site'ów przy zbyt małej ilości graczy na serwerze 

Daj spokój z granatami WH, wystarczy że mamy już dodatek apteczki, która całe szczęście doczekała się zmian (+25hp)

AutoBH byłby jeszcze bardziej broken niż obecny double jump.

Większość  twoich podpunktów jest dodana, bądz była omawiana. Wbijaj częściej, bo trochę to wygląda jakbyś nie miał pojęcia jak akutalnie funkcjonuje mirage #3 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem tak moim zdaniem 
- Po pierwsze większość rzeczy jest
-  Po drugie autobh no jakby jak ty sobie wyobrażasz mordo autobh na miragu pomijając że z ograniczeniem prędkości nie ma on sensu xd to jeśli byłby bez to możesz się rozpędzić i wbić no np na b przez gale totalnie na chillu jak dla mnie zbyt op.
- Granat z wh moim zdaniem totalnie broken np: masz clucha to możesz użyć wh to znaczy że praktycznie 90% twoich dueli jest wygranych ze względu na twoje wspomagania. 

Jestem na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.