Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam w dzisiejszym poradniku opiszę wam czym jest Serwer GunGame i na czym polega tryb rozgrywki. Hmm Pewnie zastanawiacie się dlaczego ten mod otóż dlatego ze są szanse że nie długo takowy mod GunGame + Exp Mod powstanie na Sieci. 

Co to jest GunGame EXP MOD ? 

Jest to dość niestandardowy mod, który został już przez wielu zapomniany, jednakże jest bardzo mocno grany od lat. Co w łatwy sposób można zobaczyć np na stronie serwerów Wiaderko.

Na tym screenie widać jak bardzo grane są tego typu mody których w świecie CS 1.6 została garstka jakieś 20 >>>>http://screenshooter.net/101977768/uqghagt

Serwer przede wszystkim charakteryzuje się prostotą gry oraz dość bynajmniej dla mnie łatwym modem do rozkręcenia. Wystarcza reklama za 15 zł aby serwer latał pełny. 

Pewnie wielu z was kojarzy serwer GunGame z takim gdzie zabijamy 5 osób i mamy inną broń i tak aż ktoś dojdzie do Noża i zabije zawodnika wówczas konczy się mapa i zmienia na następną lecz serwer który planujemy zrobić będzie opierał się na czym innym jeżeli ktoś chce zagrać na taki modzie zapraszam na PW w celu sięgnięcia po IP.

Na czym polega tryb rozgrywki  ?

Tryb rozgrywki jest to połączenie Cod Moda oraz Deatchmatcha lecz nie ma tu niestety klas. Dlaczego więc podobny do Cod Moda? Otóż tak samo jak na Cod Mod posiadamy  takie rzeczy jak : 

- EXP

- Rangę np: zero ,  wieśniak, lama, Mistrz itp

- Poziom 

Podczas gry liczy się jak największa ilość fragów pewnie spytacie dlaczego??

Za każdego fraga dostajemy daną ilość EXP która jest wymagana do awansu na następny poziom broni. 

Ilość danego EXP zależy od ustawienia w Cvarach. 

Przykładowo : 

- Zabicie = 9 EXP

- Headshot = 11 EXP 

- Podwójne zabicie = 13 EXP

- Potrójne zabicie = 20 EXP

Coś więcej o rozgrywce?

Rozgrywkę na serwerze zaczynamy od Glocka czyli standardowego pistoletu który posiadają Terroryści nie mniej jednak na GunGame nie zależnie czy grasz w CT czy TT bedziesz miał ten pistolet jako broń startową na poziomie 0.

Gdy nabijemy daną ilość EXP np: 100 awansujemy na poziom 1, gdzie broń zmieni nam się na USP.

Potem trzeba będzie mieć tego EXP coraz więcej aby wspiąć się na sam szczyt i mieć najlepszą broń.

Przykładowa tabela EXP która pokazuje od ilu EXP do ilu jest dana broń >>>> http://screenshooter.net/101977768/ilnavdw

Gdy grę skończyliśmy przykładowo na USP i wyjdziemy z gry nasz EXP nam nie zniknie, gdy wejdziemy na nowo na serwer będziemy grać z tym samym levelem oraz EXP na jakim skończyliśmy. 

Jeżeli zrobimy GunGame  z Slow EXP nasza walka o najwyższe bronie takie jak AK 47 / M4A1 będzie trwała bardzo długo, mniej więcej tyle czasu co wbicie maksymalnego poziomu na COD MOD Slow EXP :D.

Rozgrywka jest bardzo wciągająca i mam nadzieję że niektórych z was co uważali serwer za głupi troszkę zachęci to do grania. Kilka osób dostało już ode mnie IP na SB do przykładowego serwera i drastycznie zmieniła zdanie na temat tego moda, oczywiście w dobrym kierunki ;)

Więc jeżeli ktoś chce IP zapraszam na PW :D 

Wówczas sami będziecie mogli ocenić fantastykę Moda.

Poradnik został napisany przeze mnie z tego co zostało mi w głowie 

Jeżeli komuś z was się spodobało zostaw Like :D

Jeśli ktoś dalej nie wie co i jak 

niech napisze

GG

26225987 :D

• Lubię to! 5
Opublikowano

GunGame to jedne z najlepszych modów - sprawne oczy jak i ręce, tu liczy się szybkość.. ale jak się wprawi to się koxi :D

Opublikowano

Mr_Danio grałem na tym serwerze co mi podałeś i jest on zajebisty. Moim zdaniem jeżeli powstanie taki serwer na sieci to spokojnie można dać mu 32 sloty i będzie pełen, min. powstanie drugie DD2 pod względem osób na serwerze. Jak najbardziej jestem za stworzeniem owego serwera. Mr_Danio bardzo fajny i dobry poradnik, musisz zrobić jeszcze jeden o którym wiesz :D

Opublikowano

Pomyliłeś mody, GunXPMod jest słaby, klasyczny GG to dopiero cudo.

Jak dla mnie właśnie klasyczny jest fatalnie skonstruowany bo leci się w zwyż broniami i ktoś  zabija typka z kosy i zmiana mapki. Lub te granie Gungame drużynowy bądź zwykły jest troszkę bez sensu bo jak się trafi matołów to nie ma szans. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.