Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :)

Proponuję dodać na serwer komende /graj <ilość szlug>  To jest bardzo fajne, jest to hazard jak /3kubki , ale lepsze dużo :)

Grałem z kolegom na takim jednym serwerze i własnie tam to było i było w pizdu graczy ;p

Druga propka to wprowadzenie komendy   /wyslij <gracz> <ilosc szlug>  to też jest bardzo zajebiste ;p

Trzecia propka, a może bardziej pytanie to w nazwie serwera pisze  |JailBreak|SZLUGI | Gangi | Ruletka|

Tylko, że gangów na tym serwerze nie widziałem a jakby były to fajnie żeby było utworzenie gangu za 500/1k szlug i można byłoby rozbudować gang ;p Tzn np umiejetności podam nizej

1. Siłownia  - Dodaje to HP (Nazwe można zmienić)

2. Amfetamina - Dodaje to szybkość biegania (Nazwe można zmienić)

3. Sterydy - Zmniejszenie obrażen (Nazwe można zmienić)

4. Dowodzenie  - Im wiecej sie ulepszy tym wiecej mozna dodać ludzi do gangu. 1 ulepszenie = 5 osob. A max w gangu 60.

5. Spryt - Jesli jest to ulepszone na maxa to za zabicie CT dostaje sie 5 szlug do banku gangu, a ulepszyć mozna na max 5 poziom.

Jest to zajebista sprawa to co napisałem all dużo graczy przybędzie ;p

A nazwy członków to

Założyciel gangu - Boss

Lider gangu - Gangster

Prawilny człowiek, który może dodawać do gangu, ale nie usuwać - Zaufany

I zwykły rekrut - Lamus

Licze na pozytywne głosy ! :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Do hazardu mamy kubki więc tego raczej nie będziemy zmieniać. Jeżeli chodzi o wysyłanie szlug to wyliczyliśmy to ze względu na kradzieże. Ludzie nie kupowali rezerwacji nicku i każdy mógł wbić na dany nick i wysłać sobie szlugi. Nad gangami sie zastanawiamy czy warto wgl je wgrywać.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po to jest rezerwacja, koleś ma problem. Można wprowadzić BANK szlug i po wyjsciu z serwa możesz sobie tam wplacic :) I juz  a propka na serio da dużo na serwa

Opublikowano

No to jak jest nie ogarniéty to niech nie placze.. No pomysl sam

A gangi to zajebisty pomysl te co dalem ;p nawet dlatego ze pisze |GANGI| a ich nie ma xd

A takie kubki sa za przeproszeniem gowniane ;p Lepsze takie cos :)

Opublikowano (edytowane)

1. Na nie są 3 kubki

2. No tutaj jestem bardziej na + jeżeli byłyby ten BANK

3. Gangi miałby być dawno, ale Michał ostatnim razem zapomniał wgrać. Fajna sprawa na TAK

grałem na tym serwerze 2 mies i raczej 3 kubki każdemu wystarczało. Gangi mogą być bo każdy o nie pyta :D

Edytowane przez Spr!t:D
Opublikowano

1.Nie. Ja już proponuję wgrać zabawę 2026 czy jakoś tak.
2. Jestem na Nie. Ktoś ma mało szlug może sobie kupić w sklepie.
3. Co do gangów jestem na Tak. Praktycznie na żadnych serwerach niema gangów, i to możeby przyciągnęło graczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak jak napisał tomek na róznych serwerach prawie nie ma gangow i takie  zajebiste gangi z rozbudowaniem przyciągna graczy :)

Opublikowano

Dawaj dawaj :) Róbmy głosowanie :) Mogę Ci ewentualnie na priv później podać konkretne dane za ile szlug założyć i jaka cena ulepszeń ;)

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.