Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o dodanie do regulaminu punktu:

Bezwględny zakaz raszowania. 

Wg mnie jezeli ktos raszuje mając 200 poziom to jest bez sensu totalnie, runda trwa 10 sekund. To jest cod mod a nie gungame, gdzie kazdy moze raszować za fragami.

Opublikowano

W mojej opinii, raszowanie przy wysokim poziomie jest strategią, która wymaga jakichkolwiek umiejętności.  Jeśli wolisz unikanie raszowania, zawsze możesz pograć sobie na classicu. Jestem na nie.

Opublikowano
Teraz, adek napisał(a):

W mojej opinii, raszowanie przy wysokim poziomie jest strategią, która wymaga jakichkolwiek umiejętności.  Jeśli wolisz unikania raszowania, zawsze możesz pograć sobie na classicu. Jestem na nie.

Raszowanie to nie jest zadna strategia wymagajaca umiejetnosci,....... Raszowanie to tylko i wylacznie bieg z trzymaniem przycisku myszy i nic wiecej

Opublikowano

12 minut temu, rasuzje napisał(a):

Raszowanie to nie jest zadna strategia wymagajaca umiejetnosci,....... Raszowanie to tylko i wylacznie bieg z trzymaniem przycisku myszy i nic wiecej

Nie zgodzę się, jest sporo osób, które mają lvl 100+, a mimo prób raszowania, udaje im się zabić maks 2 osoby i zazwyczaj giną.

Opublikowano
Teraz, adek napisał(a):

Nie zgodzę się, jest sporo osób, które mają lvl 100+, a mimo prób raszowania, udaje im się zabić maks 2 osoby i zazwyczaj giną.

masz racje, bo kampia na respie, bo  inaczej nic by nie zrobiły, co nie zmienia faktu, ze raszowanie nie jest zadna taktyką

• Zasłużony
Opublikowano

Serwer typu COD MOD ma być serwerem dynamicznym z szybszą rozgrywką, a nie chowaniem i czekaniem do odpowiedniego czasu aż będzie można skrócić.
Nie dodamy takiego czegoś na serwer.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.