Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się składa że odkąd mam V@ nie byłem jeszcze w FTP DD2 ;). Co do tego niestety to nie jest problem od winy nikogo z nas ani żadnego pluginu. Sam męczyłem się z tym kilka miesięcy i na naszym DD2 i na innych serwerach kule lat wstecz. LEcz ustępuje mi na kilka miesięcy a potem dalej. Jest to błąd HL exe który występuje często z wini samego serwera bądź maszyny dokładnie nie pamiętam ale tłumaczono mi to kiedyś. i problem ustąpi sam za starych lat nie było nic o tym w internecie choć nie wiem czy jest poradnik teraz jeśli znajdę wstawie to tu elcz nie sądzę aby pomógł, więc naprawi się samo, a na ten czas jak macie takie okno nie wciskajcie nic i wracajcie do gry.

Opublikowano

Dobra, będę czekał, zobaczę ty ta opcja z oknem u mnie wypali. :)

@Edit Działa, ale problem  dalej pozostaje :(

Opublikowano

Dobra przetłumaczyłem przeczytałem i nadal nie wiem xD Jakoś poradzę sobie i spróbuje swoich sił, zobaczymy jak mi to wyjdzie :D

Opublikowano

Sam meczyłem się z tym problem znaczy w sumie to się nie męczyłem bo po prostu wracałem do gry olewając ten komunikat. Po pewnym czasie wszystko samo ustąpiło i każdy mówił ze to przez maszynę bo w 100% jest pewne że to nie nasza wina.

• Właściciel
Opublikowano

Dodam tylko, że głownie zależy to od waszej wersji hlds i naszych obecnych binarek. Gracze steam nie powinni mieć tego problemu, gdyż steam co chwile puszcza aktualizacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.