Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
MLK.

[ON] Szybka rekrutacja na admina - 5vs5 #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

• Ukończone 16 lat.
  • Działający i sprawny mikrofon.
  • Minimum 10 godzin przegranych na serwerze. (mile widziane)
  • Minimum 3 godziny przegrane w ciągu ostatniego tygodnia. (mile widziane)
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina.
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze.
  • Korzystanie z serwisu Discord.
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC.

Obowiązki:

• Pilnowanie porządku na serwerze.
  • Rozpisywanie dem w przypadku odwołań.
  • Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu.
  • Odwiedzanie forum minimum raz na 2 dni, śledzenie aktywności serwera.

Dodatkowe informacje:

• Jeżeli nie spełniasz wymagań, nie składaj podania!
  • Admin posiada rezerwacje slota.
  • Admin otrzymuje darmowego VIP'a.
  • Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych.
  • Właściciel / Opiekun powinien rozpatrzeć Twoje podanie do 7 dni.
  • Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz złożyć dopiero po 7 dniach.
  • Czas na zgłoszenie się po odbiór rangi i uprawnień na serwerze wynosi 2 dni.
  • Wymagania/Wzór mogą się zmienić w każdej chwili.
  • Po otrzymaniu rangi admina, w ciągu pierwszych 7 dni nie można brać urlopu.
  • Pamiętaj, że nawet jeśli spełniasz wymagania, Twoje podanie może zostać odrzucone.

Wzór:

Nick:
Imię:
Jakie jest Twoje doświadczenie?:
Staż na serwerze:
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
Kontakt:
Mutacja głosu (TAK/NIE):
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):

Skala znajomości obsługi Admina:

Spoiler
1. Nigdy nie byłem(am) adminem.
2. Nigdy nie byłem(am) adminem, zapoznałem(am) się z podstawowymi komendami i je rozumiem.
3. Miałem(am) admina, mam problemy z komendami lub ich nie pamiętam.
4. Miałem(am) admina, posługuję się podstawowymi komendami.
5. Wielokrotnie miałem(am) admina, znam komendy i potrafię obsługiwać amxmodmenu
6. Wielokrotnie miałem(am) admina, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Rozpoznaję i banuje osoby używające wspomagaczy, ale zdarzają mi się pomyłki.
7. Wielokrotnie miałem(am) admina, tworzyłem(am) lub pomagałem(am) tworzyć serwer. Komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. W ocenie graczy mylę się bardzo rzadko lub nigdy. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.
8. Wielokrotnie miałem(am) admina i własne serwery, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Orientuję się w działaniu i edycji pluginów. Zawsze rozpoznaję osoby używające wspomagaczy, nigdy się nie mylę, moja skuteczność to 100%. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.

Opublikowano
Nick: Miks
Imię: Mateusz
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198431874119/
STEAM_1:1:235804195
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Spore na wielu serwerach byłem adminem w csgo
Staż na serwerze: Narazie brak 
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Głównie po to aby łapać czitosów a także chcę się przyczynić do rozwoju serwera 5vs5")
Kontakt: Steam Mess Discord instagram  ts3
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak Przeszedłem 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4 tylko tyle dam bo nie ma już (sm) ale szybko się uczę.
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak. Byłem adminem na tej sieci serwerów.
Vanilla.  

Podanie przyjmuję. Witamy w teamie!

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)
Nick: xenonek
Imię: Cyprian
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199549526702/ 76561199549526702
Jakie jest Twoje doświadczenie?: 1400gdz w cs go(na innym koncie do niego równierz mogę podać link). Jeszcze w cs go posiadałem admina przez 6miesięcy.
Staż na serwerze: miesiąc na 3 mapsie z przerwą 1tygodnia, byłem top 1 na 3 mapsie.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Aby banować cheaterów i pouczać osoby nieprzestrzegające regulaminu
Kontakt: xenonek. steam,discord,messenger,instagram.
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 2/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Gram na innym koncie ponieważ konto xenonek kupiłem na g2a i wychodziło mi taniej niż za prime. Link do konta 1400godzin https://steamcommunity.com/profiles/76561199502640977/
Edytowane przez xenonek
Prośba admina
Paweł.   (edytowane)

Pokaż swoje konto, gdzie masz 1400 godzin. Oraz napisz, czemu nie grasz na poprzednim koncie :) 

Edytowane przez Paweł.
Vanilla.  

99 h w CS:GO trochę mało aby Ci tak szybko zaufać. Do tego ortografia widzę leży. Podać link do innego konta każdy może, pograj w takim razie na tamtym koncie i więcej się pokaż na serwerze. Odrzucam.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Nick: TheSebaPL
Imię: Sebastian
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/TheSebaPL/ 76561198874280218
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Posiadam 565godz. lecz jeszcze nigdy nie byłem adminem na żadnym serwerze, szybko się uczę więc to żaden problem.
Staż na serwerze: Aktualnie 5godz.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcę zostać administratorem, aby banować ludzi łamiących regulamin serwera w szczególności cheaterów.
Kontakt: steam,discord: thesebapl
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 2
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak
Vanilla.  

Przyjmuję. Widzę często grasz. Dodaj mnie na steam ->https://steamcommunity.com/profiles/76561198020802031/  

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nick: iTk-

Imię: Bartosz

Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:0:537056539

Jakie jest Twoje doświadczenie?: 2500h w csie na głównym koncie na pobocznych dodatkowe tysiąc. Byłem administratorem na serwerach only deagle i mirage #4 lecz także na innych serwerach byłem administratorem.

Staż na serwerze: aktualnie niecale 10h

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Widzę, że aktualnie nie ma zbytnio dużo administracji przez co też wiele osób lubi sobie pocheatowac lecz powyzywac takze, ale też uważam że mam w miarę dobrą reputację a także to że chce zasilić aktualnie bardzo słaba kadrę adminów.

Kontakt: Przez forum, discord (itk_0)

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak

Skala znajomości obsługi admina (1/8):  5/6

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Paweł.   (edytowane)

Podanie przyjęte.

Zgłoś się do @  Vanilla.  / @  Gosia ?!  / @  Paweł.  w celu odbioru flag, oraz rangi.

Edytowane przez Paweł.
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
Nick: FoRinT
Imię: Jakub
Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:0:545783182 / https://steamcommunity.com/id/fortnajt/ / https://steamid.io/lookup/U:1:1091566364
Jakie jest Twoje doświadczenie?: byłem adminem w tej sieci przez parę miesięcy po przeniesieniu z innej sieci serwerów.
Generalnie rok byłem adminem (licząc tę fuzje serwerów) w jednej linii czasowej na nieistniejącym już serwerze 5vs5#5
po czym nie chciałem przeniesienia dalej na inny serwer i zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Staż na serwerze: Według GT 17H - https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.134:27015/ (generalnie w cs2 2,300h+)
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem gdyż zauważyłem że żaden z tego co widzę u góry trzech adminów nie jest za często na serwerze
a jeśli spędzają na serwerze dużo czasu to w nie najlepszych godzinach gdyż nie banowanych/mutowanych cheaterów/toksycznych osób jest po prostu multum.
Kontakt: Steam (podany wyżej), Discord - "forint."
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak (chyba)
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 3 (ale naucze sie znowu raczej szybko)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Oczywiście.
Paweł.  

Podanie przyjęte.

Zgłoś się do @  Vanilla.  / @  Gosia ?!  / @  Paweł.  w celu odbioru flag, oraz rangi.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Nick: Sraczunia
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/gowno321/ 76561199121172636
Jakie jest Twoje doświadczenie?: w csku posiadam 473h, adminem na serwerach cs nigdy nie byłem
Staż na serwerze: na serwerze mam 25h i gram prawie codziennie
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem aby banować chiterkow/toxikow których pojawia się naprawdę 
dużo na serwerze, przynajmniej kilku w tygodniu
Kontakt: discord, steam
Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 1 ale jestem kumaty
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): tak
Vanilla.  

Odrzucam. Po pierwsze nick musi być na forum taki sam jak w grze, dwa nie wyobrażam sobie aby admin reprezentował serwer z nickiem 'sraczunia' trochę powagi.

Opublikowano
Nick: dzusi
Imię: Andrzej
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/dzusi/   ID Steam: 76561199495272831
Jakie jest Twoje doświadczenie?: W cs nie byłem adminem na żadnym serverze jednakże posiadam duże doświadczenie w roli administratora na serverach fivem. W cs mam około 200h
Staż na serwerze: 7h 30min
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem aby banowac osoby łamiące regulamin
Kontakt: dc, steam 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 2/8

Vanilla.  

Odrzucam. Pograj dłużej. Dziś zagrałeś tylko 18 minut...

Opublikowano (edytowane)
Nick: _KaRmEl forum discord _KaRmEl
Link do profilu Steam oraz SteamID: 76561199627948713 https://steamcommunity.com/profiles/76561199627948713/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:
Staż na serwerze:dobry miesiąc nie miałem konta na forum 
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: ponieważ chciałbym spróbować nigdy nie byłem i myślę że spisał bym się na tej „posadzie”
Kontakt: discord 
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 1 jak pisałem wyżej chciałbym spróbować i się nauczyć 
Edytowane przez _KaRmEl
Poprawka
Vanilla.   (edytowane)

Odrzucam, brak aktywności oraz niewypełniony wzór na podanie.

Edytowane przez Vanilla.
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.