Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Nowe rangi zamiast starych i bonusowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może

Administrator czerwona-strzalka-play.gif Junior Admin czerwona-strzalka-play.gif Moderator czerwona-strzalka-play.gif czerwona-strzalka-play.gif Opiekun serwera czerwona-strzalka-play.gif (zamiast UnBanTM ) BlackList Team czerwona-strzalka-play.gif VIP czerwona-strzalka-play.gif tu admini czerwona-strzalka-play.gif grafik czerwona-strzalka-play.gif redaktor czerwona-strzalka-play.gif dziewczyny czerwona-strzalka-play.gif donator czerwona-strzalka-play.gif użytkownik

Opublikowano

Bardziej propozycja mi odpowiada Kaśka, bo trochę namieszane jest ale jak najbardziej przyda się "na urlopie".

Opublikowano

Nie .. nie róbmy na forum zbędnych rang, odpada. Można dodać tylko to z urlopem

Opublikowano

Ludzie co wy robicie. Jest dobrze tak jak jest. Jedynie co można dodać to rangę na Urlopie. Co do pozostałych jestem na Nie.

Co do rangi V@ i AS i AF jestem na nie. Jest już dodana ranga Technik serwerów i ta ranga zajmuje się serwerami. 

Opublikowano

A może

Administrator czerwona-strzalka-play.gif Junior Admin czerwona-strzalka-play.gif Moderator czerwona-strzalka-play.gif czerwona-strzalka-play.gif Opiekun serwera czerwona-strzalka-play.gif (zamiast UnBanTM ) BlackList Team czerwona-strzalka-play.gif VIP czerwona-strzalka-play.gif tu admini czerwona-strzalka-play.gif grafik czerwona-strzalka-play.gif redaktor czerwona-strzalka-play.gif dziewczyny czerwona-strzalka-play.gif donator czerwona-strzalka-play.gif użytkownik

jestem takiego samego zdania co kolezanka Kasia;) 

Opublikowano

Jak dla mnie odpada. Vice administrator zajmuje się ogólnie forum i serwerami, więc niepotrzebne są te dwie ranki. Jest również Technik Serwerów który głównie się zajmuje konfiguracją oraz pluginami na serwerach. Nie zaśmiecajmy legendy :)

Opublikowano

Pojawiły się 2 nowe rangi, a starych chyba nie trzeba zmieniać, bo inaczej zmienialibyśmy je co miesiąc i byłoby zagmatwanie. Jest dobrze moim zdaniem, jak jest :)

Opublikowano

Przepraszam że w zamkniętym ale coś dodam. 

Tak jak już mówiłem na TS3 panowie to nie ma racji bytu i musiało zostać odrzucone. Dlaczego ? Po jaki grzyb administrator serwerów skoro jest technik + Coś by tu było nie tak bo Wtedy Wyszło by na to ze administrator serwerów nie miałby nawet uprawnień do niczego na forum, bo od forum byłby takowy administrator, a przez to by wybuchła po jakimś czasie wojna, a tego nie chcemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.