Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p1.png
Uważasz, że człowiek ma wpływ na kształtowanie swojego losu, czy życiem kieruje przeznaczenie?

• Lubię to! 7
  • KAT 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Uważam, że człowiek ma najwiekszy wpływ na kształtowanie swojego losu, jednak nie jako jedyny.

Opublikowano

Człowiek ma ogromny wpływ na kształtowanie swojego losu, ale czy w 100%? Myślę, że ma duży wpływ, ale nie całkowity.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Uważam że człowiek ma ma wpływ na nasze kształtowanie. Gdybym porównał swoją osobę z sprzed paru lat do tej teraz to zauważył bym ogromnie zmiany, a wszystko to dzięki pewnej dziewczynie i grupie bliskich mi przyjaciół:)

• Lubię to! 5
  • Legenda
Opublikowano

50/50 Zauważyłem, że choć nie wiem jakbyś się starał, to los może Ci pokrzyżować plany i nie ważne jakbyś się zabezpieczył przed tym.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Patrząc na moje życie, zawsze miałem poczucie, że próbuję kształtować swoją przyszłość poprzez moje wybory i działania. Niemniej jednak, często zdarzało się, że mimo moich planów i wysiłków, coś nieoczekiwanego wydarzało się, zmieniając kierunek mojej drogi. Czasami wydawało się, że los miał w tym swoje zdanie, prowadząc mnie na ścieżki, których nie przewidywałem. Jednakże, mimo tych trudności, nadal wierzę w swoją zdolność do wpływania na swoje życie i podejmowania decyzji, które mogą zmieniać jego bieg. Oczekuję, że w końcu przeznaczenie przyniesie mi coś dobrego.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Myślę, że ważne jest myślenie o przyszłości przy podejmowaniu jakichkolwiek decyzji, czasem te małe i pozornie nieistotne mogą okazać się tymi najważniejszymi i mówię to na własnym przykładzie choć nie da się przewidzieć przyszłości. Niemniej jednak wierzę w przeznaczenie i to, że wszystko dzieje się po coś, nawet jeśli upadamy. Nie poznalibyśmy szczęścia nie znając smutku. Wszystko jest po coś, to kształtuje charakter.

„Trzeba przetrwać zimę, żeby móc poczuć wiosnę” 

Opublikowano

Uważam, że na dużą większość my sami mamy wpływ, ale jednak wszystkiego nie da się przewidzieć, na niektóre rzeczy i sytuację nie mamy wpływu.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Raczej jest to ruletka.

• Lubię to! 4
Opublikowano

każdy jest kowalem własnego losu

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

w 50% naszym zyciem kierujemy my, niekiedy nie mamy wplywu na pewne rzeczy i to po prostu gambling czyli drugie 50%

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

To 1 :ok:

• Lubię to! 3
Opublikowano
5 godzin temu, MLK. napisał(a):

Raczej jest to ruletka.

Masz 5/6 szansy na natychmiastowe zabicie i 1/6 za samobojstwo przy trafieniu przeciwnika z Deagle. Pozdrawiam

Opublikowano

Człowiek ma bardzo duży wpływ na kształtowanie swojego losu ale są też sytuacje, na które nie mamy wpływu i nie są one zależne od nas.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.