Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?: Usunięcie dodatkowych 5pkt za celny strzał z AWP. Jak dla mnie zaburza to topke, zabijając AWP w ciało dostajemy łącznie 8pkt, 
5pkt za celny strzał i 3pkt za zabójstwo, natomiast zabijając AK-47 i to na dodatek w głowę, dostajemy zawrotne 5pkt, 3pkt za zabójstwo i 2pkt za HS. 
Widać duża dysproporcje 1 miejsca i drugiego. Nie będę wspominał, że jest dużo miłośników AWP na serwerze :P

Dodatkowe informacje / screenshot: 1ss AWP, 2ss AK-47, 3ss TOPka

image.png

image.png

image.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

W mojej opinii, nie ma potrzeby usuwania tego.  Wspomniany przez Ciebie gracz nie gra tylko AWP bo nie zlicze ile razy dostawałem od niego tapa  z ak47 czy deagla. To, ze jest 1 w topce swiadczy, ze poprostu robi dużo fragów i nie musi to byc kwestia tych 5pkt za zabicie z AWP.  Musisz przyznac, ze nahh co mape robi około 30 fragów jak nie więcej, co pokazuje to, że jest TOP1. 

Edit.

Ogółem to przecież każdy może sobie z AWP zabić, niezaleznie czy jest to nahh czy jesteś to ty, czy jakis Janek grajacy pierwszy raz na serwerze.

Edit 2.

Spójrzmy na topke zabójstw - kto jest pierwszy? nahh, ale z przewaga prawie 200fragów. Więc pomyśl czy ta przewaga to fakt tych 5pkt za fraga z awp, czy tego, ze nahh jest zwyczajnie lepszy.
image.png.19b7d02ee337cbec0b8d43850f3cc1ec.png
Odemnie tyle, Miłego wieczoru <3

Opublikowano
53 minuty temu, CounnteR napisał(a):

W mojej opinii, nie ma potrzeby usuwania tego.  Wspomniany przez Ciebie gracz nie gra tylko AWP bo nie zlicze ile razy dostawałem od niego tapa  z ak47 czy deagla. To, ze jest 1 w topce swiadczy, ze poprostu robi dużo fragów i nie musi to byc kwestia tych 5pkt za zabicie z AWP.  Musisz przyznac, ze nahh co mape robi około 30 fragów jak nie więcej, co pokazuje to, że jest TOP1. 

Edit.

Ogółem to przecież każdy może sobie z AWP zabić, niezaleznie czy jest to nahh czy jesteś to ty, czy jakis Janek grajacy pierwszy raz na serwerze.
Odemnie tyle, Miłego wieczoru <3

Może prawda, że nie gra tylko AWP, ale ja Ci powiem, że tez nie zliczę ile razy dostałem od niego soczystego shota z AWP. Poza tym, do niego nic nie mam, nigdzie nie napisałem, że jest słaby, to tylko zwykły przykład i myślę, że dość trafny. Prawda, każdy może grać awp, ale niektórzy nią wcale nie grają i jednak jest to lekki boost do rankingu i nie powiesz, że nie. Moim zdaniem powinno być po równo pkt, niezależnie jaką bronią się zabije, to po prostu będzie fair. Na starych serwerach tak nie było, to czemu tu tak ma być? No i kolejna kwestia, mirage to taka mapa, że grając AWP łatwo zrobic 40 fragów+, wystarczy grać z głową.

edit: Jeszcze dorzucę 5 groszy. nahh ma 765/380, ja mam 522/304(K/D), nawet jakbym zrobił te 200 fragów z AK-47 i to na dodatek same HS, miałbym 3500 pkt. gdzie on ma 5000 pkt. To tylko potwierdza moją propozycje, że jednak AWP daje boost'a i to nie małego. Więc twój argument nie jest trafny.

Miłego wieczoru! No offense!!

@  nahh.  ja się tobą nie zasłaniam, jesteś tylko przykładem i myślę, że bardzo dobrym, niestety nie ma topki HS'ów, więc nie wiem jak z nimi jest, dałem ci u góry suche liczby, które mówią same za siebie. Nawet jakbym zrobił 400 fragów(czyli 200 więcej niż masz aktualnie) i same to byłby HS, to dalej miałbym mniej pkt od Ciebie i to bez żadnej ŚMIERCI. I nie spinaj się tak, nie chce mieć złej krwi z kimkolwiek, Peace!

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

No ja jestem jak najbardziej za tym żeby zmniejszyć te punkty za zabicie z awp, ale raczej to że ja jestem top 1 i mam tyle punktów to nie świadczy o tym że jest coś zaburzone 
"Widać duża dysproporcje 1 miejsca i drugiego.".  Mam po prostu o wiele więcej killi i headów od niego widać to nawet po kd moim 2.01 jego 1.19 stąd te punkty. Tak jak to napisał CounnteR wyżej każdy może grać awp i robić dużo fragów, także proszę się mną nie zasłaniać :cathug2:

Mam sporo killi zarówno z awp jak i ak i m4a1s także nie gram tylko awp, lecz nie ukrywam od dawna awp to moja broń i robie z niej sporo haha :ok:

Miłej nocki 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu usuwania tego jak pisał kolega wyżej  każdy może grać AWP sam gmam i mam ledwo 7 topke, nahh jest bardzo dobrym graczem patrząc na styl gry, movment widać że ogarnia i robi te 30+ killi co mapę tak naprawdę dodam że @  nahh. dlatego też wystrzelił tak do góry bo nie ma życia tak jak ja i graliśmy wczoraj z dobre 8/9 godzin  Pozdrawiam :D

• Haha 1
Opublikowano

Dodatkowe punkty za zabójstwo z AWP zostały wyłączone całkowicie. Nie widzimy powodu dlaczego akurat za zabijanie z tej broni punkty powinny być podwajane, a szczerze mówiąc nie zauważyliśmy tego przy dodawaniu rankingu :P

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.