Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

+ i -

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano (edytowane)

Neutral , jak coś ci się np nie podoba jakiś temat to nie dawajcie wcale lajków i tyle :D bo zminusujesz jakiegoś kolesia i będzie płacz :D

Edytowane przez Developer
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak. Przyda się z racji tego, że są takie osoby, które dodają takie tematy. :)

@edit - co do shigsa - ma trochę racji, z zemsty można dawać unlike więc proponuje zrobić taki limit jak z Like'ami 

Opublikowano

Pozostanę neutralny, jednakże gdy ktoś się zdenerwuje na jakąś osobę, bądź będzie chciała się "mścić" na drugiej osobie, to za bylo co będzie leciał ten unlike. Chyba, że będzie to dobrze strzeżone, to wtedy na tak.

Opublikowano

Jestem na Nie. Chodzi tutaj o to iż ktoś na kogoś może się uprzeć i będzie dawał mu unlike. Ktoś dał komuś 20 like przyjdzie jakiś bot i da mu unlike 20. Jeżeli lubisz jakiś post to możesz go odlubići kolega/użytkownik tracji tą zyskaną reputację. Za bezsensowne tematy można dawać warny, myślę, że dawanie warnów bardziej poskutkuje niż jakieś unlike. 

@@ Kasiu to wychodzi na to samo a byłoby z tym więcej zamętu i płacze bo ktoś ma unlike. Nadal jestem na Nie i już widzę jakie będą z tym problemy.

Opublikowano

Również jestem na tak, w ten sposób można zniechęcić niektórych do pisania bezsensownych postów.

Opublikowano

ja jestem na NIE. dlaczego ? proste. jak ktos kogos nie lubi zacznie mu robic nazłość i nawet jeśłi byłby dzienny limit to co z tego ? codziennie by dał 5 unlików komuś i by mu kompletnie zniszczyl reputacje.

Opublikowano

Moim zdaniem zbędny pomysł, nawet facebook tego nie wprowadził, a miał :D To tak samo jakby usunąć całkowicie reputacje, więc lepiej nie wprowadzać niepotrzebnych nowości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.