Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Little.

Little. v2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostro popier.... gość który ma nie równo pod sufitem. A ogólnie sympatyczna morda która duzo pracuje i rozwija siec. Świetny chłopak do współpracy i siedzenia pod moim biurkiem oby tak dalej,.

Opublikowano

Jakiś nołlajf który nie ma życia prywatnego, nikt go nie lubi i podobno ostatni raz był na dworze idąc na swoją komunię xD

A tak serio to super typo, znam go praktycznie od początku odkąd przyszedł na sieć. Z początku mnie irytował tymi swoimi myślnikami, ale go tego oduczyłem :D No, przynajmniej w połowie.. ;p

Opublikowano

Od czasu faworyzacji (wiemy dobrze o co chodzi) pomyślałem, że dobrze, że cię zdegradowali. Ale teraz widać, że ci bardzo zależy na sieci i swoje obowiązki wykonujesz sumiennie i konsekwentnie. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko gość, ostatnio sporo gadamy na ts3 idzie się pośmiać...Dobry kontakt złapany, mam nadzieję, że tak dalej będzie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniam swoją opinie gówniarz, który nadużywa swoich praw, bo co masz większą władzę?

Po za tym jest nie lubiany na sieci, mały nolife :)

Opublikowano

Krotko na temat Litelku dajesz rade mimo swojego niskiegu wieku wczesniej ocenilem cie pochopnie ale dobrze wypelniasz swoje obowiazki (czasem kazdemu noga sie powinie) ale nie przejales sie hejtem innych i dalej robisz swoje oby tak dalej mordko ;-) zaslugujesz na stanowisko :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.