Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wprowadzić?: Poziom perków
Dodatkowe informacje / screenshot:

Opis: Jako, iż widze ze perki, które są zbyt OP tzw, Moc ducha. Postanowiłem, że mozna stworzyć system poziomów na perki + ich %% na zdobycie

Poziom Niski perków 60-99% na zdobycie
Poziom Rzadki perków 50-20% na zdobycie
poziom Expert perków 19-1% na zdobycie - tutaj moim zdaniem powinien znależć się Moc ducha

+ w hudzie było by to napisane 
Perk: Moc Ducha (Expert)

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Moim zdaniem zbędna rzecz,na kazdy perk jest losowa szansa czasami ww. Moc Ducha trafi sie jako pierwszy perk a czasami jakos 100.
Jestem na NIE

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na Nie, masz rację z tym, że niektóre perki aktualnie są op i to zależy tak samo na jakiej klasie się go posiada. Z tego co wiem to niektóre perki zostaną zmienione bądź usunięte, więc na tę chwilę wstrzymał bym się z tym do momentu ukazania się zmian w nowym sezonie.

Moim zdaniem taki podział perków nie ma sensu na aktualny moment i zgadzam się z tym co napisał  @  BotPawel

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Rozumiem Twoje obawy co do potencjalnie zbyt silnych perków, takich jak "Moc ducha", jednak uważam, że obecny stan gry jest wystarczająco zbalansowany. Aktualny model losowania perka sprawia, że gra jest dynamiczna i nieprzewidywalna, co dodaje jej atrakcyjności. Fakt, że czasem można zdobyć najlepszy perk od razu, a innym razem trzeba trochę poczekać, to element ryzyka, który sprawia, że każda rozgrywka jest unikalna. Rozumiem jednak, że ważne jest utrzymanie równowagi i sprawiedliwości w grze. Może warto byłoby zastanowić się nad drobnymi dostosowaniami w zbalansowaniu pewnych perków, zamiast wprowadzania kompletnego poziomu procentowego poziomów.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Większość perków zostanie wkrótce zaktualizowana, a co za tym idzie, będą one bardziej wyważone, a na niektórych klasa zablokowane. 

• KAT 1
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.