Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

PYTANIENADZI(16).png.0f509cc39a5b79d6307f1608f31ea636.png

W co graliście i polecacie/odradzacie? Mile widziane jest uzasadnienie. 

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Ze względu na sentyment, gry LEGO. Mega rozrywka, gra do pochillowania

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
  • Bywalec
Opublikowano

Z gier, które były ogrywane to na pewno można polecić AC Valhalla, giga przyjemna gierka, fajnie rozbudowana, no i przede wszystkim nie jest to gra na 10 godzin. A z takich starszych gierek, mega polecam Ojciec Chrzestny, aktualnie niestety ciężko dostępna, ale dla chcącego nic trudnego 8)

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Premium
Opublikowano

Tak jak napisał @  Paweł.  również polecam Assasina Valhalle. Jest to mega gierka przy której spędziłem prawie 300 h, a jeszcze jej nie przeszedłem całej ponieważ maxuje wszystkie gry od assasina na 100%. Również polecam dodatki do tej gry. Ogólnie rzecz biorąc lubię serię assasina wymaksowałem Origins i odyssey i lecę dalej. 
Z gier starszych imo najbardziej polecam NFS MW. Moja gra dzieciństwa.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Wiedźmin 3. Większości dobrze znany i dla mnie jest to po prostu arcydzieło. Fabuła dobrze zrobiona (może ze względu na zamiłowanie do całego świata wykreowanego przez Sapkowskiego), grafika i oprawa muzyczna - łezka się w oku kręci, postacie? No cóż "Lambert, Lambert ty chu..."

Grami dzieciństwa za to były NFS Most Wanted (starsza wersja) i LEGO Star Wars i do nich zdarza się wracać z sentymentu.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
  • Inwestor
Opublikowano

Ostatnio przeszedłem F.E.A.R, którego swego czasu bałem się zagrywać w dzieciństwie. Dziś już może tak nie straszyło jak kiedyś ze względu że gra jest dość przewidywalna. Nie jest to horror pokroju Outlasta czy Amnesii, tylko bardziej w stylu Dooma lub Dead Space, za to jednak klimat trzymał w napięciu. Jak na prawie 20 letnia grę AI do dziś robi wrażenie i mało która nowsza gra to zaoferowała, ciężko się skryć przed repliką wrogów. Komunikują się między sobą, dają info, wzywają wsparcie, obchodzą nas z każdej strony, nie stoją w miejscu. Bullet time to też fajne uzupełnienie do strzelania, fajnie można walić heady ze slow motion. Nie wiem, kiedy czas pozwoli na przejście dodatków Extraction Point i Perseus Mandate, ale może w tym roku 😁 Jedynie trochę mnie zniechęca, że w tych dodatkach znów będzie za duża korytarzowość, zbyt wiele pomieszczeń i ciężko będzie odnaleźć dobrą drogę.

Screenshot_2024-01-31-14-38-22-97_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Mafia 1 oraz AC Valhalla :peeposalute:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Polecam zacząc grać w Dead By Daylight. Fajna gierka oparta na CO-OP gdzie wcielamy się rolę ocalałego, bądz zabójcy który jak pewnie się domyslacie musi zabic ocalałych. W grze jest wielu ocalałych jak i killerów którzy wywodzą się z innych gier i nie tylko! takich jak Resident Evil itp. 

dbd.jpg

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Dla fanatyków zombie polecam serię Telltale Games - The Walking Dead i Days Gone. Niesamowity klimat i bogata fabuła, która trwa wiele godzin. Nie nudziłem się w tej grze ani chwili. Walki z hordami zombie była najlepsze. Różnorodne misje, zwroty akcji i to nie wszystko. Gry typu choice matter - Life is Strange 1 /2 i Detroit: Become Human. Najlepiej czekać na wyprzedaże. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

serdecznie polecam chess.com - pozytywny wpływ na rozwój intelektualny i logiczne myślenie.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Dla fanów anime:

• Naruto - cała seria Ultimate Ninja Storm (Poznajecie od początku całą historię Naruto, aż po Boruto. Wcielacie się w swoje ulubione postacie i przy użyciu technik niszczycie wrogów),
  • Dragon Ball - Dragon Ball Z: Kakarot (Pod względem graficznym gra jest mega kotem. Poznajecie historię Son Goku i jego całej ekipy od samego początku. Gra polega na ulepszaniu postaci, ich umiejętności i mierzenie się z coraz silniejszymi przeciwnikami),
  • One Piece - PIRATE WARRIORS 4 (Istnie piracki klimat, który pokazuje od samego początku przygodę Słomkowych Kapeluszy, aż do Wano. Modyfikacja postaci, wybór umiejętności czyni tę grę petardą).

Dla osób, które lubią klimaty zombie to z pewnością polecam serię Dying Light. Polecam przejść najpierw pierwszą część, a następnie drugą i porównać jakość gry. Na pewno nie zawiedziecie się.

I klasyczny klimat z wolnym światem, gdzie rządzi mafia i amerykański luz. Cała seria Mafii jest jak najbardziej do polecenia. Najbardziej rozwinięta jest z pewnością Mafia III, ale I i II nadrabia stylem i opowieścią.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zdecydowanie kocham serię gier Hitman. Przeszedłem wszystkie części i wszystkie dodatki na 100%. Jeśli lubicie się denerwować bo jakiś NPC zauważył ukryte ciało na samym końcu misji to zdecydowanie polecam :serduszko:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.