Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klasa: SWAT ( Klasa: Premium )

Bronie: HE, m4a1, deagle

Zdrowie: 20

Inteligencja: 10

Siła: 5

Wytrzymałość: 10

Kondycja: 15
Opis: Ma +6 DMG z M4A1, 1/5 z HE, ma 1/10 na odbicie pocisku, pełen magazynek za zabicie.

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Moja opinia przedstawionych klas w Twoich tematach jest taka, żeby aktualnie zobaczyć na ten zbliżający się sezon przygotowane/zmodyfikowane nowe/stare klasy. Zobaczy się, w jakim kierunku to zacznie zmierzać, a następnie będzie można pomyśleć nad tymi klasami. Ponieważ nadchodzi intensywny czas pracy dla niektórych osób i nie ma co dokładać więcej, przez co mogłoby to odbić się skutkiem przesunięcia się terminu nowego sezonu. Twoje pomysły mogą posłużyć za bardzo dobrą wskazówkę na przyszłość serwera.

Opublikowano

mam to samo zdanie co kolega wyżej 

lecz od siebie dodam nawet jeśli taka klasa by sie pojawiła byłby płacz bo odbija co chwile i nie da się go zabić powinna mieć minimum 1/15

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Przyjemne do wprowadzenia, ja bym poszedł w coś pomiędzy jakieś 1/12 z tym odbiciem.
Jednak tak jak koledzy wyżej ja bym to zostawił na sezon następny żeby nie wrzucać tyle na raz.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na chwilę obecną mamy zapełnioną pulę dla klas premium, więc odpuścimy sobie dodawanie następnej. Przedstawiona przez Ciebie propozycja jest zlepkiem nadchodzących klas premium, więc nie ma sensu jej dodawać.

Zobaczymy co przyniesie nowy sezon, a później będziemy korygować nasze pomysły.

Dziękuje za propozycję!

• Lubię to! 3
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.