Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: nostalgia
Co wprowadzić?: Nową klasę w sekcji SuperPremium.

Zarys klasy poniżej:

Klasa: Mastermind / Mózg Operacji 

Bronie: M4A1, USP-S, HE

Zdrowie: 25

Inteligencja: 5

Siła: 5

Wytrzymałość: 10

Kondycja: 10

Opis: Jesteś wybitnym taktykiem przygotowanym na każdą ewentualność. Posiadasz 1/5 szansy na natychmiastowe zabicie z USP-S. Posiadasz granat który po zadaniu bezpośrednich obrażeń ma 1/6 szansy na otrucie przeciwnika/ów którzy znajdowali się w zasięgu jego działania (+int). Lekko zmiejszona grawitacja oraz słaba widocznośc podczas bezruchu.

Myślę, że pomysł w miarę okej, jednakże jestem ciekaw waszej opini co do tej propozycji. Pozdro widzowie.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Idealna propozycja do zapełnienia kategorii superpremium, które są szykowane na następny sezon.  :pepoG:

Propozycja klasy jest dosyć ciekawa, lecz dałbym tutaj poprawkę szczególnie jedną z nich, która denerwuje aktualnie na serwerze - niewidka. Tą słabą widoczność podczas bezruchu bym zamienił na widzenie niewidzialnych, a granat, który otruwa bym zamienił na granata podpalającego, z pozostawieniem wartości obrażeń w postaci inteligencji. Dodatkowo bym wymienił M4A1, na jakąś inną broń, gdyż na serwerze występuje dosyć spora ilość klas z tą bronią.

• Donator
Opublikowano
W dniu 26.01.2024 o 14:10, Fluffy D. Tail napisał(a):

Propozycja klasy jest dosyć ciekawa, lecz dałbym tutaj poprawkę szczególnie jedną z nich, która denerwuje aktualnie na serwerze - niewidka. Tą słabą widoczność podczas bezruchu bym zamienił na widzenie niewidzialnych, a granat, który otruwa bym zamienił na granata podpalającego, z pozostawieniem wartości obrażeń w postaci inteligencji. Dodatkowo bym wymienił M4A1, na jakąś inną broń, gdyż na serwerze występuje dosyć spora ilość klas z tą bronią.

Widzenie niewidzialnych spoko jak najbardziej. Zamiast m4 może mac10 +m3. Ogólnie propozycja jak najbardziej dobra. Tak samo ten granat z podpaleniem dobra opcja.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Dla mnie ta klasa jest ciut za słaba jak SuperPremium, a bardziej nadaje się na zwykłą

1. Na małych mapach granat będzie blokowany z tego co wiem nie wiem czy to na  x sekund czy to całkowicie, więc traci tak jakby swoją umiejętność
  2. USP kontra inne bronie na daleko nie pokaże się z dobrej strony
  3.  Mniejsza widoczność to co chcemy uniknąć, aby nie było tego za dużo na serwerze

W mojej opinii ta klasa była by dobra tylko jako klasa zwykła zmieniając jej troszkę te szanse z usp. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Propozycja klasy jest dość ciekawa, więc na pewno z niej skorzystamy, ale nie obiecuję, że wejdzie ona od razu w nowym sezonie. Ilość pracy i związane z tym ograniczenia mogą spowodować, że klasa wyjdzie z opóźnieniem. W jakiej formie dokładnie ją zobaczymy[premium/spremium] to się jeszcze okaże.

Bardzo dziękuje za propozycje!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.