Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodze do was z propozycją, iż niektórzy gracze skarża się na zbyt mocne klasy premium.
Rozumiem ze jest to serwer COD MOD, ale jak klasa sama w sobie zabija jednym strzalem bo ma 1/7 + jakieś 
tam umiejętności jeszcze no to nie zbyt ludziom sie chce grać na serwerze. 

Dzisiaj zauwazyłem oraz nie tylko ja, że klasa Morderca, oraz inne klasy powinny zostać znerfione przynajmniej o połowe
1/7 - 1/15 + niewidki. 

Dziękuje i Dobranoc

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Powiem tak:

• wszyscy w administracji serwera są świadomi tych rzeczy, które zasugerowałeś,
  • w dalszym ciągu trwają prace nad niewidką , aby klasa nie była zbyt OP z nią - próbujemy ją dostosować, w taki sposób, aby nie zepsuć wartości klasy i trafić w odpowiedni punkt z tą niewidką, zamiast doszczętnie zniszczyć tej klasie niewidkę i dać wartość 160/255, aby była widoczna w 63% pracujemy nad tym aby dostosować ją tak, aby nie psuła rozgrywki,
  • odnośnie szans na natychmiastowe zabicie na klasach premium czy też w perkach również zostaną znerfione/poprawione i dostosowane do moda 301.

Oczywiście uwaga do zaakceptowania, ale ze zmianami trzeba poczekać do następnego resetu, zanim wejdą na oficjalny serwer.

Opublikowano

Ja dodam propozycje do do premek jak już i takiej ilości niewidek przydała by sie tak samo klasa jako kontra na nie czyli z umiejętnością że widzi niewidki :P 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Na nowy sezon mamy już praktycznie rozpisane wszystkie klasy, nie chcemy w tym momencie ingerować w zakup, którzy dokonali gracze. 

Godzinę temu, qazseeszaq napisał(a):

Ja dodam propozycje do do premek jak już i takiej ilości niewidek przydała by sie tak samo klasa jako kontra na nie czyli z umiejętnością że widzi niewidki :P 

Będzie taka klasa

Niedługo @  DIESEL. przedstawi nadchodzący sezon i zmiany jakie zajdą.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zgłoszenie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.