Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ninja.
HP: 105
Najważniejsze Statystyki: Zwinność, Adrenalina

– Posiada 5x mniejszą grawitacje (wysokie skoki)
– Jest bardzo słabo widoczny (niemal niewidzialny)
– Posiada tylko nóz, z którego atakuje
– Dodatkowo posiada 10 małych nożyków, którymi rzuca z daleka (zadając ciekawy DMG)

kejmaN.  

Zastosuj się do wzoru. :feelspoliceman:

Twój nick:

Co wprowadzić?:

Dodatkowe informacje / screenshot:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem przeciwny, ze względu na to że ten rodzaj klasy należy do moda Diablo Mod i nie widzę sensu jej wprowadzania do tego typu moda. Od tego jest klasa komandosa, która posiada natychmiastowe zabicie z noża oraz zmniejszoną niewidzialność, a uatrakcyjnić możną ją o grawitację za pomocą perku np. skrzydła archanioła.

Opublikowano

Jestem na nie. Trochę za dużo tych klas już będzie bo to pewnie byłaby klasa premium i graczy bez premium by trochę te klasy już wkurzały.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK. Ja akurat nie wyobrażam sobie serwera COD bez klasy Ninja. Wiadomo, nie musi to być klasa jakoś giga OP. Ale odpowiednio zbalansowana na pewno nie wprowadzi konsternacji na serwerze. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie, owa klasa jest typowo pod DiabloModa i tak jak pisał @  Fluffy D. Tail jest od tego inna klasa typowo pod cod mod. Są odpowiednie perki od zmniejszania grawitacji  i jest już i tak za dużo klas/perków dających mniejszą widoczność.

• Lubię to! 2
Opublikowano
5 godzin temu, Reiven napisał(a):

@  Tugeza jaka to ta klasa typowo pod cod'a? XD

Już Ci kolego naświetlę, dlaczego ta klasa należy do Diablo, a nie do COD'a:
image.thumb.png.ffb845da5a89c36bcbb179cac191debf.png

image.thumb.png.6d9eb34d90e5b3519b726d2414f418aa.png

Mógłbym tutaj wstawić więcej screenów, z tą klasą, ale nie chcę zaśmiecać odpowiedzi. Klasa Ninja występuje/występowała na serwerach Diablo Mod od dużego czasu, dlatego też czy to w obecnych czy w poprzednich czasach nigdy nie widywano tej klasy na COD'ach. COD, a Diablo to dwie różne bajki tutaj masz co innego, a tam zupełnie co innego. Ninja by tutaj nie pasował, gdy posiadamy już inną klasę (czyt. Komandos), która polega na nożu, więc nie widzę sensu wprowadzania jej tutaj, bo powoli serwer zacznie przypominać ten z Diablo, zamiast COD'a.

Edit /// @ Reiven "K O M A N D O S"

Opublikowano

ninja jak najbardziej jest klasą pod coda ale nie z nożami tylko typu tak jak komandos 1/1 z noża prawie niewidzialna a tak jak tu napisał z nożami do rzucania jest to typowo klasa z diablo moda

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na chwilę obecną mamy skonstruowane 4 klasy spremium i 5 klas premium, które mam nadzieję, że odpowiedni zbalansowaliśmy po Waszych uwagach i propozycjach. Przedstawiona przez Ciebie klasa jest przeznaczona na serwer typu Diablo Mod. Jej przeróbka lekka oczywiście pozwoli na funkcjonowanie na COD MODZIE, ale chcemy zobaczyć jak w nowym sezonie będzie spisywać się Komandos. Nie ukrywam, że klasy z niewidką stanowią duży problem

dla graczy na naszym serwerze. Nie mówię stanowczego nie dla tej klasy, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość. 

Dziękuję za propozycje i aktywny udział w dywagowaniu nad tą propozycją. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.