Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Propozycja - balans niewidzialności oraz dodatkowe perki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @  Fluffy D. Tail
Co wprowadzić?:  Dodatkowe dwa perki, które widzą niewidzialnych
Dodatkowe informacje / screenshot: Jak wiadomo na serwerze mamy sporo klas (Duch, Komandos, Morderca, Mściciel, Myśliwy, Saper i Skrytobójca), które posiadają w jakimś % niewidzialność, przez co ciężko jest ich zauważyć. Dodatkowo mamy też perki, które dają tą niewidzialność takie jak: Kamuflarz,  Kucacz, Kurtka Kampera, Moc Pantofla?, Peleryna Niewidka (która zaraz zostaje usunięta), Strój Ninjy oraz MAC10 Ducha. Jeżeli chodzi o wykrywanie niewidzialnych to mamy ich małą garstkę: Latarkę, którą trzeba naświetlać, Sokole Oko oraz klasę Obrońcę, który ma wbudowane widzenie niewidzialnych z buta. Stosunkowo rzeczy związane z niewidzialnością, a wykrywaniu niewidzialnych wynosi 13:3.

Propozycja jest taka:

• znerfić albo przerobić niektóre klasy premium, czy też podstawowe np. Saper, który jak dla mnie na P90 nie powinien mieć tej niewidzialności, a przerobić tym premium niewidzialność na dajmy np. grawitacje czy teleport, aby nie psuć ich wartości.
  • wprowadzić dwa a nawet trzy perki takie jak:
    • Szósty zmysł: Widzisz niewidzialnych, dostajesz +20 int i kondycji
    • Eagle Eye: Widzisz niewidzialnych, posiadasz 1/8-9 z Famasa

Propozycja ma na celu wprowadzenia balansu na serwerze.

EDIT ///

Jeszcze jedna propozycja usunięcia się powtarzalności map z z identyczną nazwą, bo te mapy (w nazie) są grane jak na 5mapsie - niby parę dustów i westwood'ów to prawie są grane na okrągło.
Proponuję usunąć cs_assault, de_dust2_2002, de_dust4,  de_westwood, de_westwood2019,

Opublikowano

Ja jestem zdania ogólnego zrobienia porzadków w klasach z niewidkami bo jest tego za duzo 

Co do propozycji jestem jak najbardziej za

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem za tym, aby to ogarnąć, mi to tam jakoś nie przeszkadza za bardzo, ale wiem jak innych to drażni jak co chwilę jakaś klasa z niewidką siedzi i ich bije cały czas. Może to się przełożyć na to, że po dłuższym czasie ludziom przestanie się chcieć grać na serwerze. Jestem za tym, aby zrobić porządek w perkach, bo z tych najwięcej się dostaje niewidek itp. 

Co do map jestem za tym, aby wprowadzić jakąś blokadę wyboru map np. jedna mapa może być grana raz na 5 map, ale ich nie usuwać.

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Zweryfikowaliśmy wszystkie klasy pod względem statystyk, umiejętności oraz broni i zmniejszyliśmy ilość klas, które posiadają niewidkę. Zmniejszoną widoczność będą posiadały 4 klasy:

• [Spremium] Morderca (podczas kucania z M4A1 i AK47),
  • [Spremium] Myśliwy (ze scouta),
  • [Premium] Komandor,
  • [Zwykła] Komandos.

Na serwerze będą również 3 klasy, które posiadają umiejętność widzenia niewidzialnych:

• [Spremium] Rambo,
  • [Premium] Mściciel,
  • Obrońca.

Zwiększyliśmy ponadto w tym zakresie poziom niewidki, czyli gracze na wskazanych wyżej klasach będą bardziej widoczni, niż na chwilę obecną.

Ponadto usunięte na nowy sezon zostanie min. perk - peleryna niewidka, usunięta niewidka z perku - skoczne szaleństwo oraz dodany perk - szósty zmysł, którego jedna z umiejętność będzie widzieć niewidzialnych.

Kwestia map zostanie rozpatrzona po starcie nowego sezonu.

Dziękuje za propozycję oraz wypowiedzi w temacie!

Edytowane przez DIESEL.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.