Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Lukiii

Propozycja - sprzedaż perków, vip oraz bs'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Łukiii
Co wprowadzić?: Witam, jestem nowym graczem na tym serwerze i bardzo mnie cieszy, że jest nowy serwer cod mod. Chciałbym dać kilka swoich propozycji do poprawienia rozgrywki.
Po 1 czy coś z perkami będzie można robić oprócz wystawiania na rynku? Może np /sell za 3 honory? Po 2 czy jest możliwość zmniejszenia tych napisów bs? Wiadomo, że docelowo pomaga
to nowym osobą, ale i przeszkadza starszym. Po 3 chciałbym, aby Vip został ulepszony, żeby był trochę lepszy, bo nie brzmi on tak to zachęcającą do zakupienia.  Może dodatkowy skok coś tego ?
To wszystkie moje propozycje, proszę o wypowiedzenie się. 
Dodatkowe informacje: -

Edytowane przez DIESEL.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Sprzedaż perków na chwilę obecną nie będzie możliwa. Ich drop jest praktycznie non-stop z uwagi, że mają one swoją określoną wytrzymałość. Zdobywanie honorów byłoby przyśpieszone, a jednym z naszych priorytetów jest ustabilizowanie i wyskalowanie cen (honorów) na serwerze.

W kwestii ikon na bs'ie zostało to wytłumaczone przez @  Paweł. .

VIP jest dodatkiem do gry, a nie kluczowym elementem jak klasy premium czy superpremium. Nie widzimy potrzeby powiększać opcji VIP'a o dodatkowy skok, który można bezproblemu uzyskać w sklepie za honory lub poprzez perk. Aktualnie VIP prezentuje się tak jak na screenie poniżej i według nas jest odpowiednio zbalansowany.

Spoiler

image.png.fbbcff1e1bf7c2ac9137ff953205df9b.png

• Lubię to! 2
Opublikowano

Propozycja odrzucona.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.