Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Twój nick: @ Tugeza
Opis Twojej uwagi: AutoBh oraz dodatkowy skok ze sklepu kończy się po pierwszej śmierci. Jeżeli tak ma być warto dodać informacje o tym w opisie w sklepie. Nie wiem jak z innymi rzeczami warto je sprawdzić.
Dodatkowe informacje / ssy: -

Opis Twojej uwagi: Komenda /menustaty nie działa (jest informacja o niej w /komendy)
Dodatkowe informacje / ssy: 

Opis Twojej uwagi: Gdy wróg respi się na spawnie przeciwników respi się w przeciwniku(zdarzyła się jedna taka sytuacja na mapie de_lidl)

Opis Twojej uwagi: Po przeżyciu rundy w następnej rundzie mamy aktualny stan magazynku jaki mieliśmy na zakończenie rundy, 

Opis Twojej uwagi:  Podwójna informacja o zdobytym expie po podłożeniu bomby.

Spoiler

image.thumb.png.6e9106c43b9474445387d5cdc43cc8c1.png

Opis Twojej uwagi: Otrzymuje się większe doświadczenie za wykonaną misje mimo, że jest inna informacja w opisie misji(Nie wiem czy przypadkiem vip nie zwiększa tego)
Dodatkowe informacje / ssy: Misja wybrana zabij 10 osób za 100exp`a, za wykonanie otrzymałem 195expa

Spoiler

image.thumb.png.c5c2d63a6c55a40204900a067bc68c04.png

//EDIT
Opis Twojej uwagi:  Perk autodestrukcja powinien się niszczyć po użyciu, bo mimo użycia go to jego wytrzymałość się nie rusza jest dalej 100/100. Dodałbym, aby po użyciu niszczył się całkowicie od razu

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

W dalszym ciągu nie widać niektórych zmian z changeloga:

• Przeniesiono klasę Kapitan do frakcji premium,
Spoiler

image.png.cea96911090687cd234cd9d2382ec6a3.png

• Dodano nową klasę Zimowy Samuraj (Super premium),
Spoiler

image.png.66bf8be118fd86412d0f68dc14d138c4.png

image.thumb.png.5915a647a421fb035658fb5d610115ff.png

Edit /////

Misje z nabijaniem DMG - można nabijać poprzez zadawanie ubrażeń osobom ze swojej drużyny

Paweł.  

Poprawione.

• Bywalec
Opublikowano
10 godzin temu, Tugeza napisał(a):

Opis Twojej uwagi: AutoBh oraz dodatkowy skok ze sklepu kończy się po pierwszej śmierci. Jeżeli tak ma być warto dodać informacje o tym w opisie w sklepie. Nie wiem jak z innymi rzeczami warto je sprawdzić.

Caly sklep tak samo działa.

Opis Twojej uwagi: Komenda /menustaty nie działa (jest informacja o niej w /komendy)

Statystyki są tymczasowe, usunąłem to z info.

Opis Twojej uwagi: Gdy wróg respi się na spawnie przeciwników respi się w przeciwniku(zdarzyła się jedna taka sytuacja na mapie de_lidl)

Jest to zależne od ilości respów, po prostu @  Dudnes się opierdziela i zrobił ich za mało

Opis Twojej uwagi: Otrzymuje się większe doświadczenie za wykonaną misje mimo, że jest inna informacja w opisie misji(Nie wiem czy przypadkiem vip nie zwiększa tego)
Dodatkowe informacje / ssy: Misja wybrana zabij 10 osób za 100exp`a, za wykonanie otrzymałem 195expa

Wszystkie bonusy to zwiększają, dlatego tyle expa otrzymałeś po wykonaniu misji

Opis Twojej uwagi:  Perk autodestrukcja powinien się niszczyć po użyciu, bo mimo użycia go to jego wytrzymałość się nie rusza jest dalej 100/100. Dodałbym, aby po użyciu niszczył się całkowicie od razu

Perk już będzie się usuwał po użyciu

11 godzin temu, Tugeza napisał(a):

Opis Twojej uwagi: Po przeżyciu rundy w następnej rundzie mamy aktualny stan magazynku jaki mieliśmy na zakończenie rundy, 

Po restarcie serwera będzie działać.

11 godzin temu, Tugeza napisał(a):

Opis Twojej uwagi:  Podwójna informacja o zdobytym expie po podłożeniu bomby.

Poprawione

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.