Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta zamówiłem 2 wyrzutnie titanium salut przerobie je na petardy o mocy 1 grama jeden pocisk hahah ")

+ picolo i pirobajery ") takie 300 ziko ") 

• Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Po co mi fajerwerki wystarczy, że mam sąsiadów którzy wydają co roku prawie 5 tys i przez 40 min napierd**** 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Za dzieciaka mega mnie to jarało, teraz totalnie obojętne. Tak jak pisze @ czak , szkoda kasy.

P.S. Jak już puszczać z dymem to już lepiej se fajki kupić :KEKW:

Opublikowano

Fajerwerki były modne za dzieciaka. Człowiek dorósł, zaczął sam zarabiać pieniądze to zaczął je szanować. :katsmieszne:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Absolutnie nie. Szkoda kasy i zwierząt. Wolę sobie pół litra kupić :okok:

• Donator
Opublikowano

Szkoda kasy

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Moderator
Opublikowano

Trzeba miec ostro nasrane pod kopula zeby wydawac na to takie pieniadze i nie miec swiadomosci co przezywaja w tym okresie zwierzeta.

W moim miescie była petycja i mieszkańcy zadecydowali że na miejskim sylwestrze fajerwerkow nie bedzie; tyle dobrego

.dERYL  

Rozumiem, twoją opinię/oburzenie, lecz niektóre słowa z pewnością były niepotrzebne.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Jeszcze nie kupiłem ale pewnie coś kupię niedrogiego, bo szkoda na to kasy

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Boję się o tym pisać widząc większość komentarzy ludzi, ale mam kupione 12 baterii, 15 Rac dymnych, 5 Rakietek i 300 petard hukowo/błyskowych...

• Haha 1
  • Wow 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jeszcze nie, ale i tak co roku dużo nie strzelam ze względu na zwierzęta których na gospie u mnie nie mało. Jeszcze rozmyślam jakie kupić XD

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.