Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz

Staż na forum : Ponad 3 miesiące

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Od 3 do 6 H

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7

Dlaczego ty? : Postanowiłem pomóc administracji w sprawdzanie SS'ów i Demek. Po zaistniałej sytuacji parę osób zostało zbanowanych i przyda się pomoc. Popełnione wcześniej błędy / kłutnie spiny nigdy się już nie powtórzą. Przez zaistniałe sytuację stałem się osobą bardziej odpowiedzialną i poważniejszą. Od razu przepraszam, że piszę jednakową czcionką ale jestem na telefonie.

Znajomość AmxBans [0/10] : 9

Znajomość IPB [0/10] : 9

Opublikowano

Jestem na nie.

Wymagania to wymagania +15 nie ma.

+ kłutnie ? kłótnie *

Jaka ty jesteś zadufana w sobie, sama nie spełniłaś wymagań na moderatora (w ogóle tam we wzorze jest napisane wiek, a nie wiek w sierpniu) i jeszcze masz czelność kogoś oceniać pod względem wieku. Ja jako czerwony już bym Ci odebrał tego moderatora, bo sama się w tym momencie wkopałaś. Poza tym nie widzę tu argumentów, więc sama sobie powinnaś dać teraz warna. A, tak w ogóle jak już masz zamiar komuś poprawiać błędy to najpierw spójrz czy w tych trzech linijkach po trzy wyrazy na krzyż w jednej błędu nie popełniłaś. Jeżeli jesteś na tyle bystra za jaką się uważasz to powinnaś go znaleźć bez mojej pomocy.

Tomku, nie dorosłeś jeszcze do pełnienia jakichkolwiek funkcji na forum. Wcale sobie nie pomagasz pisząc podania co tydzień. Użytkownicy na forum za Tobą nie przepadają, a przecież osoba na UBT powinna być lubiana i szanowana. Jestem na nie.

@notatka: Nie czepiam się tylko piszę co myślę, inteligencją się nie popisałaś, poza tym w wymaganiach widzę wiek +16, chcesz mi powiedzieć, że spełniasz to wymaganie?

Opublikowano

Ja również na Nie, moim zdaniem nie dorosłeś do tej rangi, nie zmienia się Twoje zachowanie, miałeś UB i nie ogarniałeś

• Właściciel
Opublikowano

Niestety Tomku, nic z tego nie wyjdzie.

• Właściciel
Opublikowano
podanieodrzucone.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.