Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.thumb.png.96fc7b3e5977eb7e89f0ac83e6ef3534.png

do urodzin.png

[D] Cześć Katy! W tym pięknym zimowym początku grudnia, mamy zaszczyt przedstawić wam osobę o niespotykanej charyzmie, jak i zapale do pracy, z pewnością większość z was domyśla się, o kogo tak właściwie może chodzić.. TAK! Nie mylicie się, dziś gościmy @  Leek!Witaj Marcinie, przyznaj się! Kupiłeś już świąteczny kalendarz z czekoladkami?!

[L] Siema! Jeszcze nie miałem okazji pozwolić sobie na takie rarytasy, z racji, że w obecnym czasie budżet jest dość ograniczony,

spowodowany częstymi wyjściami ze znajomymi.

[D] Wyjścia powiadasz?! Powiedz nam, gdzie najczęściej się wybierasz ze swoimi znajomymi? Kino? Park? Mam nadzieję, że jesteście dobrze ubrani! Aż sam marznę, gdy myślę o obecnej pogodzie.

[L] Najczęściej jest to wyjście, aby się spotkać, pogadać, pochodzić po rynku lub osiedlu, i pooddychać zielonym powietrzem 😃

[D] Z pewnością, czas spędzony z naszymi znajomymi, to czas, który zostanie w naszych wspomnieniach na bardzo długo! W końcu te chwile tworzą nasze najlepsze przygody, jak i historie! :D No dobrze, powiedz nam, skąd w ogóle pochodzisz?

[L] Pochodzę ze Śląska, mieszkam w Gliwicach. Mistyczne miasto które ma swoje uroki,
    ale również takie w którym po pewnej godzinie warto się zastanowić czy chce się wyjść na dwór/miasto,
    za sprawą dużą ilością kibiców Piasta Gliwice czy Górnika Zabrze. To tu dzieją się największe „dymy” na Śląsku, gdy grają te dwa kluby ze sobą.

[D] Niestety, sport niesie za sobą bardzo dużo dobrych rzeczy, lecz również te, które nie powinny mieć miejsca.. Wracając do twojego miasta, muszę przyznać, że jest to bardzo urokliwe miejsce, Park im. Fryderyka Chopina czy chociażby Rynek z XIIIw.,  to jedne z wielu miejsc, do których z pewnością muszę się wybrać, jak i polecam naszym słuchaczom! Opowiedz nam coś więcej o sobie, mieszkasz z rodziną? Czy może masz coś swojego? Uczysz się, studiujesz?

[L] Mam 17 lat, mieszkam z rodzicami i chodzę do technikum samochodowego. Aktualnie jestem w 3 klasie, i nie miałem jeszcze ani jednej poprawki więc jest dobrze.

Po skończonej szkole planuję pomóc w firmie taty, i pociągnąć biznes aby nie musieć martwić się o pieniądze. Po za tym planuje rozwijać swoje zainteresowania oraz poznawać więcej ciekawych ludzi.

[D] Wspaniałe jest to, że masz takie same zainteresowania jak twój tata. Mechanik samochodowy to zawód, który ma oraz będzie miał długą przyszłość. Skoro mówimy o motoryzacji, masz może swoje wymarzone auto? Czy może celujesz w jakiś inny pojazd?

[L] Z aut to bardzo podoba mi się niemiecka motoryzacja, Audi R8 V10 Plus myślę że jest moim wymarzonym.

Audi R8 V10 Plus 2016 Model 3D in Samochody Sportowe 3DExport

[D] Przyznam, że musiałem wspomóc się "wujka Google" 😃 Po krótkim researchu muszę przyznać ci rację, ten samochód naprawdę robi wrażenie!  Życzę ci, byś spełnił swoje marzenie Marcin! Cóż! Poznaliśmy twoją historię, lecz nie byłbym sobą, gdybym nie zapytał cię o pewną rzecz! Masz może swój obiekt westchnień?! Czy może jest jakaś duszyczka, którą darzysz uczuciem?

[L] Na ten moment nie. W obecnym czasie staram się pracować nad sobą ( sylwetka, wygląd i charakter),
    i pod koniec technikum myślę że coś może się ruszyć. Na ten moment nie zależy mi żeby kogoś znaleźć, ale nie wykluczam przelotnych relacji.

[D] Masz pełną rację, rozwijanie siebie oraz realizacja swoich życiowych eudajmonistycznych celów jest bardzo ważna, ponieważ pomaga to nam ukształtować nasz charakter, nauczyć samorealizacji, jak i przygotować do przyszłych wyzwań na życiowej drodze. Trochę cię wymęczyłem, więc spytam cię o coś łatwego.. Jak zacząłeś swoją przygodę z grami? W którym roku to nastąpiło oraz jaka gra była twoją pierwszą?

[L] Ciężko powiedzieć jaka była pierwsza, podejrzewam że Minecraft. Spędziłem w nim większość swojego młodego dzieciństwa i w niego grałem kiedyś najwięcej.
    W 2017 roku dałem się namówić na CS’ka przez kolegę i tak zaczęła się moja przygoda z CSGO.
    Bardzo się cieszę że natrafiłem na tą grę bo stała się ona moją ulubioną. Posiadam również swoją przeszłość w tej grze, która poniekąd doprowadziła mnie na funkcję UBT, i sprawiła że wiem o cheatach dużo,
    oglądając demka jestem w stanie łatwiej rozpoznać kogoś na wspomagaczach.

[D] Podejrzewam, że nie ma osoby, która nie widziałaby, czym jest Minecraft, a tym bardziej CSGO i przy nim właśnie zostańmy. Ostatnio dostaliśmy od valve nową odsłonę naszej ukochanej gry! Jakie są twoje pierwsze wrażenia? Czy jest lepsza niż jej starsza wersja?

[L] Uważam, że obecny CS2 powinien zostać jeszcze w becie na kilka miesięcy, nie jest on na tyle dopracowany, aby był wypuszczony do publikacji. Obecnie bardziej podoba mi się stare CSGO, gra była bardziej dynamiczna i ogólnie lepsza.

[D] Zgadzam się z tobą w stu procentach, lecz może to tylko kwestia naszego przyzwyczajenia. Czy jest coś, co jednak doceniasz w obecnej wersji? Coś, czego brakowało ci w CSGO?

[L] Niestety, myślę, że nie ma takiej rzeczy. Z początku miałem nadzieję na poprawę anty cheata, a skończyło się na tym, że nic się nie poprawiło.

[D] Trzeba być dobrej myśli, chociaż znając poczynania valve, wiem, że ciężko :D Wspominałeś o swojej obecnej randze, czyli jak dobrze wiemy, opiekunie UBT, ale żeby nie mieszać, powiedz nam najpierw, jak znalazłeś się na Katujemy? Ktoś polecił ci to forum, czy może to kwestia przypadku?

[L] Był to totalny przypadek, gdy grałem na innej sieci, koleżanka z którą, siedziałem na discordzie, grała wówczas, na serwerze katujemy.
    I tak zaczęła się, moja przygoda z katujemy. Stopniowo zacząłem wchodzić na serwer, grać coraz więcej, a założenie konta było już formalnością.

[D] Muszę ci przyznać, że koleżanka ma dobry gust :D. Macie jeszcze kontakt, czy może należy ona do naszej społeczności?

[L] Mamy dalej kontakt lecz za sprawą powstania CS2, gadamy znacznie mniej, bo zwykle gadaliśmy podczas gry na serwerze. Należy ona do społeczności, ma konto na forum, ale się na nim nie udziela.

[D] Jestem przekonany, że chwila moment i serwery znów ruszą, i będziecie mogli znów zagrać. Przejdźmy do tego, co mnie oraz naszych słuchaczy najbardziej interesuje! Jak przebiegła twoja droga do owej rangi? Tutaj z pewnością nie była to kwestia przypadku :D

[L] Powiem szczerze że od początku jak pojawiłem się na forum to zawsze bardzo chciałem znaleźć się na funkcji UBT, podejmowanie decyzji w sprawie banów , banowanie cheaterów, i sama ranga na forum. Z początku zacząłem coraz bardziej się udzielać na forum i rozpisywać demka. Zależało mi pokazać się od jak najlepszej strony. Mimo pierwszego odrzuconego podania które głównie było odrzucone z powodu niskiej aktywności, jak i małej rozpoznawalności dalej mi bardzo zależało na randze. No i udało się, mimo paru wpadek z odwołaniami gdzie w połowie brakowało większości dowodów myślę że radziłem sobie bardzo dobrze, aż zostałem opiekunem działu. W tamtym okresie bardzo cieszył mnie fakt że wuja @  dbk od samego początku widział we nie potencjał, i mówił żebym się nie przejmował. Dzięki wuja za wszystko.

[D] Słuchając twojej historii, od razu pojawia się uśmiech na twarzy. Twoje historia, z całą pewnością, może być motywacją dla innych! Pamiętajcie czytelnicy, nie poddawajcie się w realizacji swoich marzeń! Mamy nadzieję, że gdy serwery ruszą, dalej owa ranga będzie sprawiała ci tyle samo uśmiechu! Przejdźmy teraz na temat forum. Posiadasz może jakiegoś forumowego przyjaciela? Osobę, z którą spędzasz najwięcej czasu? Może jest to wspomniany wcześniej przez ciebie @dbk?

[L] Hmm, ciężko powiedzieć. Każdy z kim miałem kontakt większy lub mniejszy lubię tak samo, raczej nie mam takiej jednej osoby która mogła by być tym forumowym przyjacielem.   Jednak najbliżej to jest mi chyba do wuja dbk o którym wspominałem.

[D] Cóż, opowiedziałeś nam o swoim życiu prywatnym, zainteresowaniach oraz o twojej obecnej roli na forum, lecz nadal jedno mnie zastanawia.. Skąd tak naprawdę wziął się twój pomysł na nick? Przypadkowy pomysł czy może coś o głębszym znaczeniu?

[L] Szczerze mówiąc był to przypadek, kiedyś miałem inny nick który towarzyszył mi dość długo, potem był MocnyZawodnik który został stworzony dla beki i został na dość długo a potem szukając bardziej orginalnego pomysłu na nick i chciałem mieć taki,
    który osoba z innego kraju mogła go przeczytać po angielsku. No i tak jakoś wyszło że że powstał leek który jest do dzisiaj.

[D] Muszę przyznać, że to całkiem oryginalny, jak i ciekawy pomysł na nick. Czy według ciebie zostanie on do końca? Czy może jeszcze wrócisz do poprzedniego?

[L] Myślę że zostanę z nim do końca, gdybym znów zmienił to i tak by na mnie mówili po wcześniejszym nicku,

i jak ma się jakoś rozpoznawalność na forum/serwerach to potem można ją stracić.
    Więc tak raczej zostanę przy obecnym już do końca.

[D] Słusznie, warto mieć nick przypisany do siebie, choćby ze względu na przykład kontaktu ze starymi znajomymi, czy również z innych powodów. Wróćmy na chwilkę do twoich zainteresowań, bo wydaje mi się, że zbyt mało cię z tym wymęczyłem :D Powiedz nam jakich gatunków muzyki słuchasz? Masz swojego ulubionego wykonawcę?

[L] Słucham rapu, trochę tego zagranicznego (Amerykańskiego) i trochę Polskiego. Z Polskich wykonawców to moim ulubionym jest Yung Adisz.

Zdecydowanie najczęściej słucham jego nutek.

Yung Adisz on TIDAL

[D] Przyznam ci, że gdzieś mi się przewinął parę razy, niestety nie potrafiłbym wymienić choćby jednego tytułu jego nutek. Korzystając z okazji, jaki utwór poleciłbyś mi, oraz słuchaczom którzy, chcieliby się zapoznać z jego twórczością?

[L]Myślę że mogę polecić: Yung Adisz - jeden wielki syf. Mi osobiście siedzi mocno ten kawałek i mogę go polecić. Oczywiście nie dla każdego ten gatunek rapu może pasować.

[D] Z pewnością w wolnej chwili odsłucham, jak i również zachęcam do tego naszych czytelników! Jak natomiast wygląda u ciebie sytuacja z filmami/serialami?

Oglądasz coś obecnie?

[L] Ciężko powiedzieć, jakiś czas temu oglądałem ,,suits - w garniturach'' i przerwałem bo zacząłem oglądać bardziej wciągający serial - Dark. Bardzo polecam każdemu kto nie oglądał. Na ten moment raczej będę czekał na nowy sezon Squid Game, a potem się zobaczy.

Animated GIF    dark netflix GIF    Searching Season 1 GIF by NETFLIX

[D] Również nie mogę się go doczekać nowego sezonu, a powiedz nam, gdybyś spotkał osobę w swoim mieście, która zaproponowałaby ci udział w grze tego typu, wziąłbyś udział?

[L] Zdecydowanie nie. Szansa na wygranie jest bardzo mała, a stawka zbyt duża. Ryzykować życie by móc rywalizować z 456 graczami nie jest warta świeczki. Nawet będąc na samym dnie, i nie mając pieniędzy nie warto ryzykować, tylko spróbować się odbić i zacząć godnie żyć.

[D] Dobrze, a załóżmy, że któregoś pięknego dnia wstajesz, a na twoim koncie bankowym pojawia się owa suma. Co robisz? Inwestujesz? Idziesz na zakupy?

[L] Zależy o jakiej owej sumie mówimy. Na pewno wydałbym na rozrywkę, budowę domku na Majorce w Hiszpanii i resztę atrakcji. Ale na pewno część pieniędzy bym zainwestował aby dalej się mnożyły i było ich więcej.

[D]Zdecydowanie Majorka w Hiszpanii należy do jednych z piękniejszych miejsc na świecie, mimo wszystko wierzę, że w przyszłości uda ci się spełnić to marzenie. Jakie za to masz plany na przyszłe wakacje?

[L] Zamierzam pojechać na obóz do Bułgarii na moje 18 urodziny, pewnie polecę gdzieś również za granicę, myślę że Turcja lub Hiszpania. No i do tego jeszcze częste wypady ze znajomymi na dwór.

[D] Mam nadzieję, że twoje wakacje, się udadzą, a szczególnie twoje 18-naste urodziny, w końcu i niestety kończymy je tylko jeden raz! Muszę ci przyznać, że uważałem cię za bardzo skromną i skrytą osobę, a tymczasem ja oraz nasi słuchacze dowiedzieliśmy się jak pracowitą, przyjazną oraz pocieszną personą jesteś! Bardzo miło prowadziło mi się z tobą wywiad! Dziękuje za cały poświęcony czas oraz że w końcu mogliśmy poznać, choć troszkę twoją osobę. Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić, coś dodać, przekazać?

[L] Dziękuję każdemu kto czytał do końca, mam nadzieję że w przyszłości znów pojawi się moja osoba w redakcji (zabawy forumowe itp). Siema!

do urodzin.png

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.