Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Piotr

Staż na forum : Ponad miesiąc

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9/10 - cokolwiek znaczy "wiedza" :)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9,5/10

Serwer: Only DD2

Dlaczego ty? : @Mr_Danio z racji awansu zrezygnował z opieki nad serwerem tak więc zwolniło się miejsce. Dlaczego kandyduję na tę posadę? To proste a zarazem oczywiste. Jestem graczem jak i adminem serwera Only dd2, spędzam na nim dużo czasu (dobre 120h mam przegrane), gracze mnie znają i jestem lubiany wśród nich. Piszę podanie, gdyż nie wiadomo czy się ktoś zgłosi na to miejsce a szkoda by serwerem zajmowała się osoba niedoświadczona i nie mająca w ogóle pojęcia o tym co się dzieje na serwerze. Może i jestem surowym adminem (niektórzy tak uważają) to myślę, że wywiązuje się ze swoich obowiązków i nie ma ze mną żadnych problemów. Serwer bardzo fajnie się rozwinął ale trzeba trzymać rękę na pulsie by się nic nie pochrzaniło. Kilku odchodzi, kilku przychodzi... Ktoś na czyjejś miejsce wskakuje i tak to już wygląda. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w prowadzeniu serwera to nie jestem początkującym. Miałem swoje serwery, pisałem paczki Diablo Mod, Cod mod na zamówienia itd. Wiem, że @Dudnes to świetny Administrator ale trzeba mu trochę pomóc w kilku sprawach i odciążyć go od ciągłego siedzenia na forum i przy serwerach (FTP). Mam swoje typy co do nowego Opiekuna ale czy "zgłosi się" po tą posadę na forum to się okaże :)

Kontakt: PW bądź STEAM

• Właściciel
Opublikowano

Masz moje poparcie :)

+ Wiek

+ Starania

+ Aktywność

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem Neutralny

+ Wiek

+ Ogarnięty

+ Aktywność

- Dopiero dostałeś UB Team

- Od nie dawna jesteś adminem

Poczekajmy na więcej podań 

Opublikowano

Jestem na TAK:

- ogarnia

- aktywny

- mały staż, ale świetnie wywiązuje się z obowiązków

Moim zdaniem jest to odpowiedni człowiek, na odpowiednie stanowisko :D

• Właściciel
Opublikowano

Podanie zostało zawieszone, aż do wyjaśnienia sprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.