Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ninja 2

Nick admina banującego:kolos

Data/Mapa:02.10.2023 only dd2

SteamID:STEAM_0:1:607782187

Serwer (mod):      only dd2                         

Opis sytuacji:wszedlem na serwer po banie 24h i dostalem kolejnego za nic na tydzien XD admin kolos sie uwziol na mnie i nie chce mi dac w spokoju grac daje mi bana za sgs ktorych nawet nie robilem żalosne zachiwanie ze storny admina Powod bana: Używanie Sgsów
Dlugosc bana: '1 tydzien'
Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:607782187'
Twoje IP: '91.210.77.32'

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Gracz po tej skardze miał dostać bana na tydzień, ale ja mu dałem na 1 dzień. Po konsultacji z @  PanPukawka . Sam mi napisał żebym mu dał na tydzień, lecz parę minut wcześniej dałem mu na 1 dzień. Nie uwziąłem się na ciebie, tylko obgadaliśmy całą sprawę i twój ban miał być na tydzień. Jeden dzień w tą czy w w tą chyba nie zrobi Ci różnicy skoro po pierwszej skardze dalej to do ciebie nie dociera. I skończcie już z tymi skargami bo to robi się powoli nudne.

Jak nie pasuje to zmień sobie serwer bo tak szczerze nie wiem po co tu grasz? Myślisz, że admina dostaniesz czy co??? 

Tyle ode mnie i nie mam nic więcej do powiedzenia :PepegaDriving:

Opublikowano

to oddajcie mi chociasz kasę za vipa którego kupiłem na 30 dni jak mam stracić prawie połowę tego czasu więc już wam podziękuję z tym serwerem gg

• Zasłużony
Opublikowano

Przepraszam nie było mnie parę dni sprawy prywatne. Co do skargi @ ninja 2 regulamin jest regulaminem i trzeba go przestrzegać, czy to gracz, czy to admin (Regulamin punkt P). Jakoś inni potrafią się dostosować do regulaminu. Dostałeś jednego bana plus admini Cię ostrzegali, że tak nie można robić. Ban zostaje niech to będzie dla Ciebie nauczka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.