Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Horazon

Powód otrzymania warna: nadużywanie permisji

Warn był słuszny/niesłuszny: niesłuszny

Nie rozumiem do końca powodu tego ostrzeżenia. Kiedy "nadużyłem permisji" przekonałem się i @ WZL że coś tu jednak nie gra i od razu zgłosiliśmy błąd do @ Gosia ?! . WZL zareagował od razu, ukrywając post, a Gosia przykładnie zdjęła permisje. Nie znajduję w tym swojej winy, ponieważ nadużyłem permisji, których de facto nie powinienem mieć, dlatego jeśli zamierzacie wyciągać wobec mnie konsekwencje, to proponuję wyciągnąć je również wobec administratora, który odbierając mi rangi zapomniał o permisjach.

Pragnę zaznaczyć, że dzięki mnie powstał także ten temat 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Skoro posiadasz permisje, których nie powinieneś mieć to dlaczego użyłeś szablonu? Było jakiekolwiek przyzwolenie? Z tego co wiem: błąd został zgłoszony prywatnie, to prawda - jednak nie było żadnego wspomnienia o szablonie, który znajduje się w temacie. Samowolna zabawa = ostrzeżenie - nie wiem gdzie tu widzisz problem.

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.