Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego Irytująca

Opis sytuacji:  Sytuacji zbytnio przedstawiać nie trzeba raczej połowa forum wie o co chodzi, lecz w skrócie nastąpiła degradacja ze stanowiska opiekunów z om#2 pana Pawełka oraz MLK i w tym czasie wylało się szambo na mnie oraz resztę naszych chłopaków będących aktualnie adminami oraz Gumisia* aczkolwiek w tej sprawie chodzi o ogólną w tamtym czasie prowokacje ze strony owej pani adminki dc w moją stronę bez jakichkolwiek konsekwencji gdzie z chłopakami wcześniejszym temacie 2-3 miesiące temu łapaliśmy bany/ostrzeżenia pstryknięciem palca. Rozumiem frustrację z tego powodu iż niespodziewany sposób nastąpiła zmiana opiekunów oraz z tymi warnami , sam byłem zaskoczony ze jest propozycja powrotu lecz zapomniałem o tych warnach aczkolwiek wyjaśniłem całą sytuacje z osobami rangą wyżej oraz Karcokiem i odrobiłem wszystko co trzeba było (ss niżej z czatu gdy odpowiedziałem jak wygląda sytuacja na początku)  + dobry przykład z kolegi mogli wziąć (ss z mlk na dole)

Powód: Prowokacje

Dowody: ymyn1.thumb.png.f2315635c5fb842b8bc085b6881edc5f.png

ymyn2.thumb.png.12dce874174e41a54e323322657531f2.png

ymyn3.thumb.png.d5303725e7b00bf060d0c59b2d6f66d6.png

ymyn4.png.aba041b7f27bb39b8ff4cacf81f97847.png

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ja1.thumb.png.e966f192c4d58a27a8901ae66497651d.png

ja2.thumb.png.9c65e23b79d871972d278a73605d39b3.png

>>>>>>>>>>

mlk.thumb.png.f7b63da861e93556f74d3f59261efa80.png

• Lubię to! 5
  • Haha 7
  • Właściciel
Opublikowano

Postaram się wyjaśnić tą sytuacje, jaśnie i klarownie. @  MLK. oraz @  Paweł. zrezygnowali z posady opiekuna OM #2 ze względu na brak czasu, nie zostali w żadnym stopniu zdegradowani. Kilka dni później @  hudinii został wyznaczony do opieki nad serwerem. @ Karcok ze względu na wolny czas i chęci wrócił na tronek OM #2 i z miejsca chciał dostosować ekipę pod siebie na serwerze. Poinformował mnie, że ma w planach przywrócić @  Marcivn oraz @  Gum!s S4rr0w  gdzie z miejsca odradziłem po tym jaka burza wybuchła jak chłopaki odeszli (bez urazy panowie). Kilka godzin później obaj zostali opiekunami, gdzie wyszło że @  Marcivn ma 4 warny. @ Karcok od razu skontaktował się ze mną i  ustaliliśmy że musi odrobić warny natychmiastowo, dlatego nie zabraliśmy uprawnień @  Marcivn bo i tak za kilka dni by je dostał. Oczywiście na forum każdy musiał to wykorzystać i zrobiła się kolejna afera...

Wracając do sedna tematu, przejrzałem logi chatbox'a i rzeczywiście pełno prowokacji szły w twoją stronę, niemniej jednak nikt nie zapomniał o waszym odejściu z serwera i w tym czasie co się działo na chatboxie. 

@  Irytująca upomnienie, następnym razem będzie +1, reszty osób które zaczepiały nie będę oznaczał bo limit w poście mi się włączy tyle ich się nazbierało. 

• Lubię to! 6
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.