Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Kacper
Mutacja głosu (tak/nie): Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Posiadałem administratora na OM#4, LOSOWE MOCE, OAWP#1 i wcześniej na 2 innych serwisach
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102989849/
Link do Twojego Gametracker.com: https://www.gametracker.com/player/1mor/145.239.18.206:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Dużo osób bez mutacji wyzywa się bez powodu, grożą sobie itd, często widuje cheaterow na serwerze a adminów nie ma,
Posiadam doświadczenie w csgo dzięki którym łatwiej mi podjąć decyzje czy ktoś cheatuje, nie widuję prawie w ogóle Administracji przez co jest chaos na serwerze,
często gram na serwerze prawie, że codziennie.
Znajomość komend administratora: 10
Status PRIME: Posiadam
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak

Edit 1: Możliwe Lofner ze sie ukrywaja lecz naprawde bardzo często slysze jak ktos sie ciagle wyzywa i nie dostaje muta i musze go sam mutowac nie mowie ze powinien byc admin 24/7 ale no jednak widuje takie cos kilka razy w dniu :)
  • Uwielbiam 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Dałbym okres próbny
Gram czasem na om12 i widzę 1mora często po za tym moim zdaniem nadaje się, dużo dzieci gra i jest chaos a adminów nie widać z tym się zgodzę.
znam go i wiem, że nadałby się do tej roli, tym bardziej z takim doświadczeniem
+/-  gt,bo wywaliło gt i nie widać
+ doświadczenie
+ wiek
dałbym szanse :cathug2:

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem mamy wystarczająco dużo osób w Administracji 

Co do dzieci które się wyzywają byłem dzisiaj oraz przedwczoraj na serwerze nie było takiej sytuacji jedyne co to był spam na Chat oraz ludzie wyzywający dzieci za podawanie infa :) 

Cheater'ów prawie że nie widze prawda zdarzy się kilku ale od tego jest właśnie komenda !report dzięki której jako Administracja jesteśmy w stanie zareagować 

A jeszcze jedno jak coś Admini są na serwie tylko nie każdy się ujawnia :) :) :) 

Zaponiałem dodać że gdy jest ktoś podejrzany na serwerze to proszę mojego brata żeby wbił i obserwuje tą osobe z drugiego komputera :)

Edytowane przez lofner
  • Haha 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.