aBlue Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Imię: Dominik Wiek: 21 Mutacja głosu (tak/nie): Tak Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moje doświadczenie jest takie że chciałem postawić swój społecznościowy serwer w CS.GO ponadto znam nie które komendy które wpisujemy w konsole jako przykładowy RCON, Mogę jeszcze powiedzieć że posiadam 500 godzin wyrobioną w grę CS.GO choć jest to mało ale jednak coś w głowę mi zapada, wiadomo 500 godzin to mało ale jak bym pamiętał CS1.6 ile tam miałem godzin to z 3tys Godzin Napewno Była to pierwsza gra od której nie mogłem się doczekać nowej aktualizacji która nastąpiła nową grą Counter Strike Global Offensive, To tak jak wspominałem postawiłem serwer na 1shot1kill ale jednak okazało się że wiele pracy trzeba do tego włożyć i dlatego spróbowałem napisać do Właściciela Katujemy na którym chciałem go postawić wydaje mi się że będzie ciężko choć mogę zachęcić do ONLY MIRAGE #14 ludzi którzy by mogli spędzić tam czas i grać z innymi. Jeszcze chciałem dodać że bardzo nowych rzeczy się szybko uczę, i nawet gdyż zapadnie nowa komenda lub załóżmy do serwera only mirage #14 na przykładzie panel lub same komendy administratorskie to ogarnę w lada moment. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057697747/ Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/aBlue/91.224.117.25:27050/ Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i chce wspomóc innym graczom miłej rozgrywki tak aby mogli się czuć tak że jednak żaden cheater nie wejdzie Na serwer i nie rozwali rozgrywki innym graczom. Co do rekrutacji wiem że jest zamknięta a chce spróbować swoich sił z tego powodu że siedzę w godzinach rannych, popołudniowych i nawet nocnych gdyż nie ma żadnego administratora wtedy w trafiają się osoby które nie chcą grać a psuć rozgrywki do teraz myślę dlaczego takiej osobie to sprawia uśmiech gdyż komuś psuje czas na którym spędza i gra na Mirage #14, jestem miłym oraz humorystyczną osobą która mogła by wspomóc serwerowi, gdyż ktoś nie ma czasu lub jest zajęty. Myślę że to tyle ode mnie więcej informacji mogę przekazać wtedy gdyż podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone Pozdrawiam. Znajomość komend administratora: sm_admin, sm_help, sm_addban, sm_ban, sm_kick, sm_banip, sm_map, sm_silence, sm_mute, sm_ugag, sm_unmute, teraz przejdziemy do wyższych rcon_password, rcon_adrres, rcon mp_warmup_end, rcon map de_mirage, rcon say "tekst", Status PRIME: Posiadam Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak MLK. September 17, 2023 Podaj prawidłowy link do GT.
maku- Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) Rekrutacja jest zamknięta. Zapraszamy jeśli rekru będzie ON Edited September 23, 2023 by STICZ
maku- Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
CS 2 Keeper salvatore Posted November 4, 2023 Sponsor CS 2 Keeper Posted November 4, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts