Soplica Jabłkowa Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Imię: Dawid Wiek: 17 Mutacja głosu (tak/nie): Tak Jakie jest Twoje doświadczenie?: byłem adminem na największym serwerze w MTA o nazwie 4life przez 3 lata Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199495700241/edit/info Link do Gametracker.com:https://www.gametracker.com/player/Soplica Jabłkowa Katujemy.eu/51.83.177.75:27015/ Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ, jestem znany na serwerze przez niemal każdego i społeczność ma do mnie pełne zaufanie, chce również pomóc w banowaniu cheaterów, gdyż w ostatnim czasie jest ich na serwerze bardzo dużo a jak każdy wie psują oni grę innym graczom. Znajomość komend administratora: 8/10 Status PRIME: Posiadany Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak 2 1
OmumBabe Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Jestem na tak. Uważam ze ma dobre chęci jak i umiejętności, jest graczem rozpoznawalnym jak i lubiany na serwerze, jest też aktywny.
wiadro11 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Może i jest aktywny ale coś z nim nie tak , gdy wchodzę na serwer zaczyna się pruć nie wiadomo o co , była to nie jednorazowa sytuacja lecz dosyć częsta i ktoś taki miałby być adminem ( ktoś kto wyzywa ludzi jak padnie min). Zresztą nie tylko do mnie , polecam czasami wejść na koncie no name i sprawdzić jak to wygląda na serwerze , niektórzy tak robią ale nie wszyscy jak widać.
Deserved MLK. Posted September 17, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted September 17, 2023 Aktywność jest, ale kultury i odpowiedniego zachowania już nie ma. Odrzucam.
Deserved MLK. Posted September 17, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted September 17, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Owner Dudnes Posted November 13, 2023 Owner Posted November 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts