Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak w szkole abym oddał kasę, ale się nie dałem i rozwiązałem sprawę siłowo na moją korzyść.

• Like 1
  • Haha 1
  • Donor
Posted

Czuje się jak na przesłuchaniu.

Chcę adwokata inaczej nic nie powiem  :KEKW:

• Like 1
Posted

Niestety tak. Był to pewnego rodzaju szantaż emocjonalny. Jakieś 7 lat temu odrzuciłam zaloty pewnego delikwenta, więc ten terroryzował mnie wiadomościami, że się zabije :okok: 

Długa i niesamowita historia :KappaW: 

• V.I.P
Posted

Tak, przez internet. W wieku 13-14 lat wszedlem na pewna strone dla dotoslych i po 2-3minutach dostalem powiadomienie na caly ekran, ze mam zaplacic 300zl.. Matka jak to zobaczyla to byla wkur ona, a ja przerazony i nie wiedzialem co zrobic. Po czasie zadzwonilismy na Policje i okazalo sie ze to wirus wyludzajacy pieniadze. 

Trojan_ukash.jpg

• Like 1
Posted

tak, w wielu sprawach lecz nie wyszło im to

• Like 1
Posted

Tak jak byłem w 3 klasie podstawówki to poza lekcjami poszedłem we 3 osoby zapalić tytoń z lufki. Ja i mój kolega zapaliliśmy i była z nami dziewczyna która sie we mnie podkochiwała. Nagrała jak jaramy tytoń i kilka dni później postanowiła mnie zacząć szantażować że mam z nią chodzić bo jak nie to pójdzie do pani pedagog mnie po******ć xD

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.