Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Rastafari
Nick admina banującego: Play4fun
SteamID: STEAM_0:1:523909440
Serwer (mod):    ONLY AWP 10 AMMO                           

Dlaczego mamy Cię odbanować?:

Witam,
odwołuję się tu od Bana który nałożono mi gdy nie było mnie na serwerze,
daje ss z konwersacji z jednym z adminów,
Ogólnie w skrócie dostałem bana na gadanie i mówienie na chyba 1600 min przychodzę po upływie tego czasu i nie mogłem gadać ani nic i po kilku dniach się dowiaduje że nałożono na mnie karę Permamentną,

Wznoszę tu od unbana na moim głównym koncie Rastafari, długo u was gram i trochę nie rozumiem sytuacji że chłop pod moją nie obecność się pyta czy może dać mi Permamenta i mi daje jak nic nie zrobiłem 

Chętnie pogadam z właścicielem serwa czy tam kim kolwiek z adminów na DC i wyjaśnie o co chodzi 

Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego odwołania2023-08-09.thumb.png.b5e7b7548d24271e8ba8de902704457a.png

• Haha 2
  • Deserved
Posted

Nie rozumiem czemu tutaj mieszany jest w to @  Play4FunPl  bo to ja nadawałem blokadę.  

Po pierwsze nie dostałeś "bana". Lecz perm silenca link do blokad. Oczywiście nie dostaniesz unmuta. 

19 minut temu, Rastafari napisał(a):

Wznoszę tu od unbana na moim głównym koncie Rastafari,

A tutaj  wspominasz o "głównym koncie". Czybyś omijał blokadę? Przecież według regulaminu zakazuje się wchodzenia na serwer podczas aktywnych blokad :feelssadmann:Jest to podpinane 

• Wchodzenie na aktywnym banie – Ban permanentny

Drugą sprawą jest Twoje zachowanie na serwerze. Co Ty myślisz, że ja będę się bawić z takimi ludźmi jak Ty, totalnie zero szacunku do mojej osoby jak i każdego admina z serwera. Ostrzegałem was wiele razy, cierpliwość mi się skończyła. 

Decyzję zostawiam dla @ salvatore

• Like 1
  • Thanks 1
  • I love it 2
  • CS 2 Keeper
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 3
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.