Rastafari Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Nick: Rastafari Nick admina banującego: Play4fun SteamID: STEAM_0:1:523909440 Serwer (mod): ONLY AWP 10 AMMO Dlaczego mamy Cię odbanować?: Witam, odwołuję się tu od Bana który nałożono mi gdy nie było mnie na serwerze, daje ss z konwersacji z jednym z adminów, Ogólnie w skrócie dostałem bana na gadanie i mówienie na chyba 1600 min przychodzę po upływie tego czasu i nie mogłem gadać ani nic i po kilku dniach się dowiaduje że nałożono na mnie karę Permamentną, Wznoszę tu od unbana na moim głównym koncie Rastafari, długo u was gram i trochę nie rozumiem sytuacji że chłop pod moją nie obecność się pyta czy może dać mi Permamenta i mi daje jak nic nie zrobiłem Chętnie pogadam z właścicielem serwa czy tam kim kolwiek z adminów na DC i wyjaśnie o co chodzi Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego odwołania 2
Deserved Namey Posted September 6, 2023 Donor Deserved Posted September 6, 2023 Nie rozumiem czemu tutaj mieszany jest w to @ Play4FunPl bo to ja nadawałem blokadę. Po pierwsze nie dostałeś "bana". Lecz perm silenca link do blokad. Oczywiście nie dostaniesz unmuta. 19 minut temu, Rastafari napisał(a): Wznoszę tu od unbana na moim głównym koncie Rastafari, A tutaj wspominasz o "głównym koncie". Czybyś omijał blokadę? Przecież według regulaminu zakazuje się wchodzenia na serwer podczas aktywnych blokad . Jest to podpinane Wchodzenie na aktywnym banie – Ban permanentny Drugą sprawą jest Twoje zachowanie na serwerze. Co Ty myślisz, że ja będę się bawić z takimi ludźmi jak Ty, totalnie zero szacunku do mojej osoby jak i każdego admina z serwera. Ostrzegałem was wiele razy, cierpliwość mi się skończyła. Decyzję zostawiam dla @ salvatore . 1 1 2
CS 2 Keeper salvatore Posted September 6, 2023 Sponsor CS 2 Keeper Posted September 6, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 3 2
Recommended Posts