Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Flaszkę a ty co byś uratowała @ Gosia ?!  :KEKW:?

@  Namey mam nadzieję że jak będziesz barykadował drzwi to tam będzie jeszcze @  kedroL_  bo słyszałem że na meczyk w fifke wpadł do kapiegoXD

• Haha 3
  • Premium
Opublikowano

Jeżeli w domu by była moja rodzina to rodzinę, jakbym był sam to bym wziął pewnie portfel, telefon i pieska z podwórka żeby nie pomyślał żeby tam podchodzić.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Chłopa bo pewnie by spał. Jego nawet bombardowanie by nie obudziło.

• Donator
Opublikowano

Wiadomo że rodzinę :sadcat:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Klasycznie rodzinkę, najważniejsze osoby w życiu więc wiadomo :D

Opublikowano

W sumie to co najdroższe  i najważniejsze  
Jeśli zdarzaj się takie sytuacje to raczej się myśli racjonalnie ponieważ większość osób wpada w panikę  

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Rodzinę i jakieś ważne dokumenty jak by się udało, ale miejmy nadzieje pożaru nigdy nie będzie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na pierwszym miejscu rodzinę, a oprócz rodziny  to pewnie jakieś najbardziej wartościowe i potrzebne rzeczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rodzina to chyba sama by się ratowała :leonardo:. Ja bym ratował telefon, dokumenty, i cenną elektronikę. 

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

Jeśli ktoś miałby problem z ucieczką pomogłabym o ile było by to bezpieczne, więc zadbałabym o swoje bezpieczeństwo i potem myślała co mogę zrobić. Z rzeczy materialnych nic bym nie ratowała, chyba że coś pod ręką jak telefon, życie ważniejsze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mieszkam sam, więc buty przez balkon, komputer pod pachę i tyle. Rodzinka mieszka bezpiecznie sama ;*

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.