Jump to content

Recommended Posts

• V.I.P
Posted

Flaszkę a ty co byś uratowała @ Gosia ?!  :KEKW:?

@  Namey mam nadzieję że jak będziesz barykadował drzwi to tam będzie jeszcze @  kedroL_  bo słyszałem że na meczyk w fifke wpadł do kapiegoXD

• Haha 3
Posted

Jeżeli w domu by była moja rodzina to rodzinę, jakbym był sam to bym wziął pewnie portfel, telefon i pieska z podwórka żeby nie pomyślał żeby tam podchodzić.

• Like 1
Posted

Chłopa bo pewnie by spał. Jego nawet bombardowanie by nie obudziło.

• Donor
Posted

Wiadomo że rodzinę :sadcat:

• Like 1
Posted

Klasycznie rodzinkę, najważniejsze osoby w życiu więc wiadomo :D

Posted

W sumie to co najdroższe  i najważniejsze  
Jeśli zdarzaj się takie sytuacje to raczej się myśli racjonalnie ponieważ większość osób wpada w panikę  

• Like 1
  • Donor
Posted

Rodzinę i jakieś ważne dokumenty jak by się udało, ale miejmy nadzieje pożaru nigdy nie będzie 

• Like 1
Posted

Na pierwszym miejscu rodzinę, a oprócz rodziny  to pewnie jakieś najbardziej wartościowe i potrzebne rzeczy.

• Like 1
Posted

Rodzina to chyba sama by się ratowała :leonardo:. Ja bym ratował telefon, dokumenty, i cenną elektronikę. 

• Like 1
  • Katowicz
Posted

Jeśli ktoś miałby problem z ucieczką pomogłabym o ile było by to bezpieczne, więc zadbałabym o swoje bezpieczeństwo i potem myślała co mogę zrobić. Z rzeczy materialnych nic bym nie ratowała, chyba że coś pod ręką jak telefon, życie ważniejsze.

• Like 1
Posted

Mieszkam sam, więc buty przez balkon, komputer pod pachę i tyle. Rodzinka mieszka bezpiecznie sama ;*

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.