Popular Post Paweł. Posted September 5, 2023 Popular Post Posted September 5, 2023 Cześć. Uruchomiliśmy dla Was serwer testowy Counter-Strike 2. Ten serwer jest w fazie testowej, oznacza ze aktualnie jesteśmy w trakcie testowania, sprawdzania czego możemy się spodziewać po oficjalnym starcie CS2. Chcemy Was prosić o pomoc w testach, potrzebujemy sprawdzić przede wszystkim stabilność serwera, jest to dla nas najważniejsze, chcielibyśmy, żebyście się podzielili z nami opinią jak serwer u Was działa, czy zauważacie jakieś problemy przy łączeniu, czy inne rzeczy. Musicie pamiętać, że to beta, mogą występować różne nieprzewidziane sytuacje (crash). Prosimy, żebyście wszystko nam zgłaszali! Adres serwera: connect 83.168.105.87:27015 connect cs2.katujemy.eu 11 3 7
Donor tahiri nafsek Posted September 5, 2023 V.I.P Donor Posted September 5, 2023 W końcu coś innego niż Mirage. Dziękuje // @ Paweł. crash serwera tak samo na dole u @ dERYL 2 1
Deserved .dERYL Posted September 5, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted September 5, 2023 Po wejściu, grałem z 15 min i crash serwera 2 1
Paweł. Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 Spoiler 41 minut temu, 252u napisał(a): W końcu coś innego niż Mirage. Dziękuje // @ Paweł. crash serwera tak samo na dole u @ dERYL 38 minut temu, dERYL napisał(a): Po wejściu, grałem z 15 min i crash serwera Do 30 minut ten problem będzie rozwiązany, problem z firewallem. Dzięki za zgłoszenie! 2 1 2
shadow- Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Serwer działa póki co, ale jedynie co brakuje to SM, trzeba czekać na volvo, bo wchodzę i typ na starcie mnie wyzywac zaczyna 😆 2 1 3
Donor FIHU Posted September 8, 2023 Donor Posted September 8, 2023 Po ile tam osób gra? Paweł. September 8, 2023 Raczej nie jest to duża ilość w okolicach 5-15 osób może się zbierze, ale ciężko na to liczyć z racji że nie ma to żadnych modyfikacji. 3 1
iamhapppy! Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Serwer dziala wedlug mnie bez zarzutow, jedyne co moze byc problemem to bledy mapy takie jak na cs:go. Przykladem mirage i lampa po stronie ct. 2 1
iPos Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 W dniu 5.09.2023 o 21:55, Paweł. napisał(a): Cześć. Uruchomiliśmy dla Was serwer testowy Counter-Strike 2. Ten serwer jest w fazie testowej, oznacza ze aktualnie jesteśmy w trakcie testowania, sprawdzania czego możemy się spodziewać po oficjalnym starcie CS2. Chcemy Was prosić o pomoc w testach, potrzebujemy sprawdzić przede wszystkim stabilność serwera, jest to dla nas najważniejsze, chcielibyśmy, żebyście się podzielili z nami opinią jak serwer u Was działa, czy zauważacie jakieś problemy przy łączeniu, czy inne rzeczy. Musicie pamiętać, że to beta, mogą występować różne nieprzewidziane sytuacje (crash). Prosimy, żebyście wszystko nam zgłaszali! Adres serwera: connect 83.168.105.87:27015 connect cs2.katujemy.eu Dobrze smiga tylko mi brakuej !ws i tych pieknych skinow 1 1
Owner Dudnes Posted September 28, 2023 Owner Posted September 28, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts