Leek Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Pytania od @ Titania 1. Ile masz lat? - 17 2. Jaki jest Twój staż w cs’a? - 6lat. 3. Co lubisz robić w wolnym czasie? - Wyjść na dwór ze znajomymi. 4. Posiadałeś kiedyś swój serwer? - Nie, ale planuję w przyszłości. 5. W jaki sposób pokonujesz trudności? - Stawiam im czoło. 6. Lubisz biegać? - Tak. 7. Masz rodzeństwo? - Tak, młodszego brata. 8. Najlepszy sportowiec? - David Goggins. 9. Czym się interesujesz? - Wszystkim po trochu. 10. Jak w zasadzie masz na imię? - Marcin Pytania od @ Adik Jaka jest Twoja ulubiona aktywność na relaks? - Drzemka. Jakie były Twoje marzenia i cele w dzieciństwie? - Być bogatym, samowystarczalnym. Czy jest jakiś sport, który szczególnie Cię fascynuje? - Boks. Co jest Twoim ulubionym sposobem spędzania czasu ze znajomymi? - Wiaderka. Jaka jest Twoja najlepsza wspomnienie z podróży? - Za dużo ich. Czy masz jakieś hobby lub zainteresowania, które kiedyś chciałbyś rozwijać? - Tak, wrócić do boksu. Jakie są Twoje zdanie na temat równości płci i roli mężczyzn we współczesnym społeczeństwie? - Każda płeć ma lepszą specjalizacje w innym zawodzie (uważam że są 2 płcie) Co uważasz za najważniejsze cechy w partnerstwie lub związku? - Szczerość i wierność. Jakie książki, filmy lub gry wpłynęły na Twój sposób myślenia? - Nie wpłynęły raczej żadne. Gdybyś mógł podróżować w czasie, to do jakiej chwili w historii chciałbyś się przenieść? - Do swojego dzieciństwa, powspominać i kupić trochę bitcoinów. Jaki jest Twój stosunek do zdrowego stylu życia i aktywności fizycznej? - Bardzo pozytywny, sam jestem aktywny fizycznie. Czy jest jakiś konkretny cel zawodowy, który chciałbyś osiągnąć? - Nie pracować dla szefa, tylko pracować na swój sukces. Co według Ciebie definiuje prawdziwą męskość? - Siła, odwaga. Jakie są Twoje ulubione sposoby na radzenie sobie ze stresem? - Nie myślenie o problemach. Czy masz jakieś wspomnienia związane z nauką czegoś nowego lub wyzwaniem intelektualnym? - Raczej nie. Jaka jest Twoja opinia na temat relacji między ojcem a dziećmi? - Ciężko mi powiedzieć, nie mam zdania. Czy istnieje jakiś okres w Twoim życiu, który uważasz za szczególnie wpływowy lub transformacyjny? - Nie, ale za jakiś czas on nastąpi. Jakie są Twoje największe obawy lub wyzwania w dzisiejszym świecie? - Raczej nie mam. Czy jest jakiś mężczyzna z historii lub współczesności, który jest dla Ciebie inspirujący? - David Goggins. Jaki jest Twój stosunek do emocji i wyrażania uczuć? - Nie należy ich tłumić w sobie. Co lubisz gotować lub przygotowywać w kuchni? - Ciężko powiedzieć, lubię gotować wszystko co smaczne. Jaki jest Twój ulubiony sposób na spędzanie czasu na łonie natury? - Blancik. Czy istnieje jakaś umiejętność, której chciałbyś nauczyć się w przyszłości? - Kalistenika. Jakie są Twoje zdanie na temat równego podziału obowiązków w związku? - Wydaje się rozsądnym pomysłem. Co uważasz za swoje najważniejsze osiągnięcie zawodowe lub osobiste? - Nie mam chyba takich. Czy masz jakieś ulubione cytaty lub maksymy, które Cię inspirują? - ''One day, or day one'' Jakie jest Twoje zdanie na temat współczesnych wyzwań zdrowotnych mężczyzn? - Nie jestem w temacie. Czy są jakieś miejsca na świecie, które chciałbyś jeszcze odwiedzić? - Los Angeles. Jakie historie z Twojego życia lub rodziny lubisz opowiadać innym? -Te które wydarzyły się niedawno. Co uważasz za kluczowy element udanego związku między mężczyzną a kobietą? - Szczerość i wierność. Pytania od @ lucek_mostowiak 1. Masz dziewczynę? - Nie. 2. Czy posiadasz jakieś zwierzątko? - Nie. 3. Kim chciałbyś zostać w przyszłości? - Milionerem. 4. Uprawiasz jakiś sport? - tak, teraz chodzę na siłownię, wcześniej boks, karate, Ju-jitsu. 5. Jak długo pełnisz funkcję na katujemy? W UBT jestem od stycznia tego roku. 3 2
Recommended Posts