Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pytania od @  Titania

1. Ile masz lat? - 17

2. Jaki jest Twój staż w cs’a? - 6lat.

3. Co lubisz robić w wolnym czasie? - Wyjść na dwór ze znajomymi.

4. Posiadałeś kiedyś swój serwer?  - Nie, ale planuję w przyszłości.
5. W jaki sposób pokonujesz trudności? - Stawiam im czoło.

6. Lubisz biegać? - Tak.

7. Masz rodzeństwo? - Tak, młodszego brata.
8. Najlepszy sportowiec? - David Goggins.

9. Czym się interesujesz? - Wszystkim po trochu.

10. Jak w zasadzie masz na imię? - Marcin

Pytania od @  Adik

Jaka jest Twoja ulubiona aktywność na relaks? - Drzemka.
Jakie były Twoje marzenia i cele w dzieciństwie? - Być bogatym, samowystarczalnym. 
Czy jest jakiś sport, który szczególnie Cię fascynuje? - Boks.
Co jest Twoim ulubionym sposobem spędzania czasu ze znajomymi? - Wiaderka.
Jaka jest Twoja najlepsza wspomnienie z podróży? - Za dużo ich.
Czy masz jakieś hobby lub zainteresowania, które kiedyś chciałbyś rozwijać? - Tak, wrócić do boksu.
Jakie są Twoje zdanie na temat równości płci i roli mężczyzn we współczesnym społeczeństwie? - Każda płeć ma lepszą specjalizacje w innym zawodzie (uważam że są 2 płcie)
Co uważasz za najważniejsze cechy w partnerstwie lub związku?  - Szczerość i wierność.
Jakie książki, filmy lub gry wpłynęły na Twój sposób myślenia? - Nie wpłynęły raczej żadne.
Gdybyś mógł podróżować w czasie, to do jakiej chwili w historii chciałbyś się przenieść? - Do swojego dzieciństwa, powspominać i kupić trochę bitcoinów.
Jaki jest Twój stosunek do zdrowego stylu życia i aktywności fizycznej? - Bardzo pozytywny, sam jestem aktywny fizycznie.
Czy jest jakiś konkretny cel zawodowy, który chciałbyś osiągnąć? - Nie pracować dla szefa, tylko pracować na swój sukces.
Co według Ciebie definiuje prawdziwą męskość? - Siła, odwaga.
Jakie są Twoje ulubione sposoby na radzenie sobie ze stresem? - Nie myślenie o problemach.
Czy masz jakieś wspomnienia związane z nauką czegoś nowego lub wyzwaniem intelektualnym? - Raczej nie.
Jaka jest Twoja opinia na temat relacji między ojcem a dziećmi? - Ciężko mi powiedzieć, nie mam zdania. 
Czy istnieje jakiś okres w Twoim życiu, który uważasz za szczególnie wpływowy lub transformacyjny? - Nie, ale za jakiś czas on nastąpi.
Jakie są Twoje największe obawy lub wyzwania w dzisiejszym świecie? - Raczej nie mam.
Czy jest jakiś mężczyzna z historii lub współczesności, który jest dla Ciebie inspirujący? - David Goggins.
Jaki jest Twój stosunek do emocji i wyrażania uczuć? - Nie należy ich tłumić w sobie.
Co lubisz gotować lub przygotowywać w kuchni? - Ciężko powiedzieć, lubię gotować wszystko co smaczne.
Jaki jest Twój ulubiony sposób na spędzanie czasu na łonie natury? - Blancik.
Czy istnieje jakaś umiejętność, której chciałbyś nauczyć się w przyszłości? - Kalistenika.
Jakie są Twoje zdanie na temat równego podziału obowiązków w związku? - Wydaje się rozsądnym pomysłem. 
Co uważasz za swoje najważniejsze osiągnięcie zawodowe lub osobiste? - Nie mam chyba takich.
Czy masz jakieś ulubione cytaty lub maksymy, które Cię inspirują? - ''One day, or day one''
Jakie jest Twoje zdanie na temat współczesnych wyzwań zdrowotnych mężczyzn? - Nie jestem w temacie.
Czy są jakieś miejsca na świecie, które chciałbyś jeszcze odwiedzić? - Los Angeles.
Jakie historie z Twojego życia lub rodziny lubisz opowiadać innym? -Te które wydarzyły się niedawno. 
Co uważasz za kluczowy element udanego związku między mężczyzną a kobietą? - Szczerość i wierność.

Pytania od @ lucek_mostowiak

1. Masz dziewczynę? - Nie.

2. Czy posiadasz jakieś zwierzątko? - Nie.
3. Kim chciałbyś zostać w przyszłości? - Milionerem.
4.  Uprawiasz jakiś sport? - tak, teraz chodzę na siłownię, wcześniej boks, karate, Ju-jitsu.

5. Jak długo pełnisz funkcję na katujemy? W UBT jestem od stycznia tego roku.

• Like 3
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.