Simon Henriksson Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Skarga na (admina / gracza): admina Nick osoby oskarżonej: @ nahh. SID osoby oskarżonej: STEAM_0:0:212815219 Data zdarzenia: 30/08/2023 Godzina: 16:00-17:27 / 17:27 Opis sytuacji: Dziś była taka sytuacja gdzie po śmierci z mojej ręki napisał na chatcie "on mnie zabił, wstyd" gdzie potem zero pisze "noob" ja pisze "kto" a nahh pisze że ja. Parę minut po piszę do nahha na chatcie "adminowi nie przystoi pisać do gracza że jest noobem i że wstyd że umarł z jego ręki po czym napisał do mnie na priv w chat steam "nie porycz się przed tym monitorem" gdzie później mi pisze że jestem przyj3bany w chu! i mnie oceniał oraz obrażał, chat priv to chat priv lecz jako admin powinien dawać przykład i mieć kulturę osobistą. Po wyrzuceniu mnie z administracji na OM#4 uważa się za kogoś lepszego odemnie bo nie mam już adm. Poźniej mnie chciał sprowokować a ja mu się troszkę dałem. Dowody: +demko https://663.gotv.pro/srv74960/auto0-20230830-164539-753955811-de_train-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__RandomSkills___1shot1kill.pl.dem.zip (chyba dobre podałem) 3
Ramzey Zamzey Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Co mają prywatne wiadomości do tego? Każdemu pisze czasami że wstyd i mówi że noob. Nikomu to przykrości nie sprawia, najwidoczniej ciebie to dotknęło odpuść se bo narobisz sobie więcej problemów. Titania August 30, 2023 Skarga nie dotyczy Ciebie. 3 1
Patryq20 Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Moze i jestem nowy ale taka skarge to robisz pod publike , zeby nie wiem czy sie zemscic czy popisac , kulture trzeba miec prawda ale dystans do siebie rowniez . EDIT Raczej nie moge sie wypowiadac w skardze nie na mnie , ale to nie fair co probujesz zrobic wiec najwyzej niech wazniejsi uzytkownicy usuną . dziekuje Titania August 30, 2023 Skarga nie dotyczy Ciebie. 2 1
Simon Henriksson Posted August 30, 2023 Author Posted August 30, 2023 Nahh dla mnie nic nie znaczy jest dla mnie nieznajomym lecz od dłuższego czasu sobie za dużo pozwala i nie mam zamiaru tego dalej lekceważyć, pozdrawiam. 4
Keeper CS2 MIRAGE #2 nahh. Posted August 30, 2023 Donor Keeper CS2 MIRAGE #2 Posted August 30, 2023 siemanooo Generalnie piszesz, że jako admin powinienem mieć kulturę osobistą. Prawda, ale no wiesz kumpel ja na serwerze inaczej się zachowuje. Podałeś w dowodach wiadomości prywatne, które nie powinny być brane pod uwagę. Nie obrażałem cię na serwerze. Pełnie bardzo dobrze funkcje na serwerze, słowo noob jest raczej brane pod takim względem, że piszesz to do osoby, która jest po prostu słaba no ziomek nie jest to jakieś wielkie wyzwisko żeby dawać jakieś gagi. Trochę dystansu nie jesteśmy w miejscu gdzie kara się za każdy napisany wyraz. A co do tych wiadomości a czemu poprzycinałeś sobie je tak pod siebie? XD sam takie ładne teksty pisałeś do mnie i o moim starym Ja wiem że ty straciłeś admina i jest Ci tak ciężko że za wszelką cenę próbujesz uwalić na siłę każdego admina jakiego widzisz. Skarga imo bez sensu w dodatku wiadomości prywatne no ziomek bez przesady ale z takim czymś przychodzisz masz może se przypomnisz jak sam nie miło pisałeś 1 3
Simon Henriksson Posted August 30, 2023 Author Posted August 30, 2023 2 minuty temu, nahh. napisał(a): siemanooo Generalnie piszesz, że jako admin powinienem mieć kulturę osobistą. Prawda, ale no wiesz kumpel ja na serwerze inaczej się zachowuje. Podałeś w dowodach wiadomości prywatne, które nie powinny być brane pod uwagę. Nie obrażałem cię na serwerze. Pełnie bardzo dobrze funkcje na serwerze, słowo noob jest raczej brane pod takim względem, że piszesz to do osoby, która jest po prostu słaba no ziomek nie jest to jakieś wielkie wyzwisko żeby dawać jakieś gagi. Trochę dystansu nie jesteśmy w miejscu gdzie kara się za każdy napisany wyraz. A co do tych wiadomości a czemu poprzycinałeś sobie je tak pod siebie? XD sam takie ładne teksty pisałeś do mnie i o moim starym Ja wiem że ty straciłeś admina i jest Ci tak ciężko że za wszelką cenę próbujesz uwalić na siłę każdego admina jakiego widzisz. Skarga imo bez sensu w dodatku wiadomości prywatne no ziomek bez przesady ale z takim czymś przychodzisz 2.2 w regulaminie. Nie jest mi ciężko po utracie admina lecz to co napisałeś na priv nie swiadczy o tobie że jesteś kultularny i że traktujesz mnie jak "kumpla" bo wcale tak nie jest co prawda to prawda ze tez na ciebie troche najechalem po twojej prowokacji. 3
keeemin Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Zacznijmy od tego, że nie interesują mnie kompletnie wiadomości prywatne, jak sama nazwa mówi, są one PRYWATNE (które są nie są sprawą serwerową, tylko waszą), a wstawianie ich do dowodów jest co najmniej nietrafione. Nie rozumiem też pisania skargi na kogoś, dlatego, że nazwał kogoś "noobem". Trochę więcej luzu, naprawdę nie jest to taka obraza, za którą przystoi pisać na kogoś skargę. 21 minut temu, Simon Henriksson napisał(a): dłuższego czasu sobie za dużo pozwala i nie mam zamiaru tego dalej lekceważyć Skoro tak, to czemu nie wstawisz tego do dowodów? 3 4
keeemin Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Skarga niesłuszna. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 3
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts