Hydra Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Imię: Radosław Wiek: 22 Mutacja głosu (tak/nie): TaK Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dobre Link do profilu STEAM: Społeczność Steam :: Hydra (steamcommunity.com) Link do Twojego GameTracker: GameTracker.com : Player Page for hydra Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Widzę ze serwer mocno poszybował do góry, mnóstwo nowych graczy co wiąże się ostatnio z wielkim chaosem na czacie głosowym i również z nowymi cheaterami. Co potwierdzi Gondzir i sam musiałem oglądać gotv czy ktoś jest czysty czy nie. Znajomość komend administratora: Znakomita Status PRIME: Tak Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak Ostatnio za szybką podjąłem decyzje o rezygnacji nie przemyślałem. Ale do mojej pracy jako admin nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń. Proszę o Pozytywną decyzje. 1
Gondzir Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 (edited) Jestem Na TAK + Wiek + Aktywność + Doświadczenie + Dużo mi pomagał jak był pełny serwer i dużo odpałów Edited August 29, 2023 by Gondzir 1
pureK_ Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Przyjmuję (okres próbny: 2 tygodnie) Po uprawnienia na serwerze zapraszam do @ Namey w wiadomości prywatnej na forum 1
pureK_ Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Podanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Owner Dudnes Posted November 12, 2023 Owner Posted November 12, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts