Jump to content

Recommended Posts

• Popular Post
Posted

p4.png

Masz jakąś historię związaną z deszczem? Jeżeli tak, to jaką?

• Like 10
  • KAT 1
  • I love it 2
Posted

Jak najbardziej, bardzo często otrzymuję sms  który w wyświetla jako nadawcę Alert RCB. Po otworzeniu wiadomości tekstowej dostaję informację że powinienem odpowiednio przygotować teren mojej działki  ponieważ silny wiatr z deszczem może spowodować zagrożenie dla  bliskiego otoczenia. Więc zabieram się do prac porządkowych na swoim terenie zakładam gumniaki  płaszcz przeciwdeszczowy  i czekam na nadchodzący sztorm . No czekam dalej  już mnie gumiaki uciskają.

• Like 3
  • Haha 2
  • I love it 2
Posted

No oczywiście

Pewnego razu jak czekałem na autokar to się strasznie rozpadało po czym 70/80 metrów odemnie uderzył piorun (:

• Like 1
  • Wow 2
  • Legend
Posted

Trochę ich jest, głównie dlatego, że dom rodzinny jest w miejscu, gdzie żywioły dawały o sobie znać. Głównie historie związane z intensywnością deszczu, gdy pojawiały się podtopienia, a innych zalewało oraz innych zjawisk, którym towarzyszył właśnie deszcz

• Like 1
  • Wow 2
Posted

Pływanie w jeziorze podczas ulewy i burzy (a burzy boje się jak ognia) 

• Like 2
  • Legend
Posted

Zalana firma i wielkie sprzątanie przez dwa dni, za dzieciaka robiliśmy taniec deszczu i nagle zaczęło padać (oczywiście zbieg okoliczności, dzieci nie mogą wywołać deszczu)

• Haha 5
Posted

ooo jak byłem dzieckiem i latem gdy był dość gorącoa sie rozpadalo , to biegalismy po podworku i korzystalismy z ochlodzenia 

• Like 3
Posted

Żadnej ciekawej

• Like 2
  • Donor
Posted

Pamiętam że za dzieciaka jak padało, to na naszej dzielnicy był słaby odpływ i utrzymywała się głęboka woda i mieliśmy własny aquapark na ulicach, zayebiste czasy:sadge:

• Like 2
  • Donor
Posted

Kiedyś za małolata ziomek honde pożyczył (moto nsr) i mu zatarłem to moto w sumie nawet nie był zły bo i tak szykował się do remontu :D  8 km do domu i musiałem pchać przemoknięty fest w deszcz oczywiście XD 

• Like 2
Posted

Oooj tak, zalane 3 piętra automatycznych sorterów w pracy, przez jedną z największych ulew

Evan Rachel Wood Water GIF

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.