koksior Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Imię: Dawid Wiek:19 Doświadczenie: Jeśli chodzi o doświadczenie to grafiką zajmuję się bardzo długo głownie w Photoshop, trochę mniej Gimp. Byłem grafikiem na dużych nazwach to też przydatna informacja do mojego "cv" Jakiego programu używasz?: Photoshop Dlaczego Ty?: Dlatego ja ponieważ uwielbiam wręcz kocham robić grafikę, sprawia mi to frajdę, jestem mocno kreatywny i szybko wpadam na inny pomysł, nie mam w głowie tylko jednego stylu, w każdą pracę wkładam serce. Niektóre są gorsze, niektóre nie, wiadomo też czasem mi nie pójdzie jakaś, ale zawsze staram się dawać z siebie 100%. A poza tym mam bardzo fajne pomysły na rozwinięcie działu z grafiką :) Twoje prace: tu chyba przesadziłem z fantazją ://3 2
Legend czak Posted August 29, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 29, 2023 Neutral. Przyznaj szczerze, podanie tylko żeby mieć rangę, prawda? Czy ona potrzebna, żeby wykonywać prace? Nie sądze. Prace średnie, ale jakieś są, ledwo dobiłeś 20 postów i już się pchasz na rangę, jakieś doświadczenie masz, chęci są. Powodzenia. 3
Donor ph1zy Posted August 29, 2023 Donor Posted August 29, 2023 Imo na nie -niezbyt kreatywne ani wymagający prace -doświadczenie troche mało precyzyjne, cięzkie do weryfikacji -wiek 2
k1nzzz Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Neutral. -Imo konto na forum pod rangę +- Prace, imo pod forum wystarczy, nie potrzeba tu osób z jakimś ogromnym doświadczeniem. +Chęci do pracy. Powodzonka! 2
V.I.P dangool Posted August 30, 2023 V.I.P Posted August 30, 2023 Znamy już zapewne decyzje po wypowiedziach, ja również zostawiam na nie lecz nie poddawaj się i pokaż że ci zależy. -Prace kiepskie. -Konto pod podanie na forum. +Chęci 1
Legend Gosia ?! Posted August 30, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 30, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts