J0jo Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 (edited) Imię:Olek Wiek:17 Doświadczenie:4 lata siedze w grafikach Jakiego programu używasz?: PH Dlaczego Ty?:Zajmuje się grafikami już długi okres czasu oraz wraz z znajomymi prowadzimy bardzo duże studio graficzne pod nazwą primefx ogólnie zajmujemy się grafikami na serwery minecraft oraz fivem lecz w każdej dziedzinie planujemy. Twoje prace: ikonki do itemshopu na strone : Imgur: The magic of the Internet banner na serwer minecraft : Imgur: The magic of the Internet bannery : Imgur: The magic of the Internet ikonki na discorda : Imgur: The magic of the Internet embedy : Imgur: The magic of the Internet edit: tutaj nie pokazałem swoich najlepszych grafik a jedne z gorszych ponieważ prowadzę te studio graficzne zastrzegam praw autorskich moich konsumentów pokazałem pare grafik moich projektów jedne z nich są rysowane Edited August 26, 2023 by J0jo Edit 3
Legend czak Posted August 26, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 26, 2023 Neutral. - Nie spełniasz wymagań(20 sensownych postów), - nie wiem kim jesteś + na plus doświadczenie, chociaż prace jak na duże studio graficzne są średnie, ale wystarczające na fora. + chęci, deficyt grafików 3
Deserved .dERYL Posted August 26, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 26, 2023 Mimo, niespełnianych wymagań, jestem na tak. Od dłuższego czasu wieje na tej randze nie powiem czym. Fajnie by było zobaczyć kogoś, nawet jeżeli umiejętności nie są jakieś mega, to jednak zawsze można się poduczyć. Nie oszukujmy się, jakiś profesjonalny grafik tu nie przyjdzie, a każdemu według mnie należy się szansa, tym bardziej na randze, która stoi non stop pusta. 2 2
koksior Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ja bym dał szansę :) Prace ładne jak na forum, każda pomoc się przyda a przy okazji powieje nowością, no i są chęci 1 1
Donor ph1zy Posted August 29, 2023 Donor Posted August 29, 2023 Ja byłbym na TAK +ciekawe prace z minecraft +potrzeba grafików +fajne doświadczenie 1
k1nzzz Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Raczej na tak, - konto na forum, praktycznie nikt nic o tobie nie wie. +Prace, jak na forum są wystarczające. +Pustki w dziale graficznym, potrzeba chętnych osób. Powodzenia!
Legend Gosia ?! Posted August 30, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 30, 2023 Podanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 1
Recommended Posts