Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: gumisiowy sok (z gumijagód)

Nick admina karającego: nie wiem

Data/Mapa: 22.08.23 mirage #2

SteamID: 76561198963921151

Serwer (mod): 54.38.134.235:27015

Opis sytuacji: no dostałam muta za brak mutacji, a jestem dziewczyną, wszystko jest na demku http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1692709175-1692712501.zip , nie umiem tego wyciąć, ale wchodze na serwer około 12 minuty, koło 19 minuty wyzywanie od gejów, na 20:50 dostaje muta "brak mutacji" 1440 minut.

tam nie pisało jaki admin dał muta, nie wiem jak to sprawdzić

image.png.b7134e623126e7feb51c6457ecd8ba8a.png

• Wow 1
  • Sad 1
Posted

image.png.7fdeded6d407c8d33f08cd38b283812f.pngi co to jest za długość tego muta??  tym bardziej ze nikogo nie wyzywałam i mało co sie odezwałam, jakieś typy krzyczą że jestem gejem i przeklinają a ja dostaje muta, polecam zobaczyć te 2 minuty demka przed moim mutem.

Titania  

Czekaj cierpliwie na dalsze kroki.

• Legend
Posted

Mute za słowo "gej", zwłaszcza, że padło raz? Nie wiem czy jest sens, zwłaszcza, że słowo nie jest obraźliwe a podobna osoba, która wbiła tu może miesiąc wcześniej pod innym nickiem się z tego śmiała? ciekawa sytuacja. Mute dostałeś bo zwracałem Ci uwagę aż dwa razy, nawet i trzy, nie pamiętam. Ty wciąż drążyłeś temat, stałeś afk na respie i wybierałeś skiny zamiast grać. Dowodu nie mam czy jesteś kobietą, przez Twój mikrofon nie da się odróżnić damskiego głosu od głosu dzieciaka. 

3.7 Używanie mikrofonu tylko po mutacji lub po ukończeniu 16 roku życia (Wyjątek stanowi podawanie tylko info) (Upomnienie | Mute 10 - 10080min.) 

Trzy ostrzeżenia nie pomogły, więc wyciszenie na 10 minut też różnicy by nie zrobiło. 

Za w/w post sory, jeśli Cię coś uraziło:)

• Haha 2
Posted

jakie ostrzeżenia? przecież to wszystko jest na demku chłopie, nie ma żadnych ostrzeżeń od ciebie,  tylko jakieś krzyki, i widać w gierce masz inny nick. To że ty nie umiesz rozróżnić płci to nie moja wina, tylko że ja powiedziałam że jestem dziewczyną, przecież kazdy może sobie odtworzyć to demko więc czemu kłamiesz? Słowo gej też nie padło raz i było to obraźliwe wystarczy odpalić demko. I mam 22 lata.

• Haha 1
  • Deserved
Posted

Po obejrzeniu demka tak naprawdę nie wiem za co poszła ta blokada. Głos zablokowanego użytkownika nie jest w żaden sposób pyskliwy, utrudniający rozgrywkę bądź komunikację. Doskonale słychać, że jest to osoba starsza, w dodatku płci żeńskiej.

• Like 2
  • KAT 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.