Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak bywałem to tylko przypadkiem na imprezach typu dni jakiegoś miasta. Osobiście nie jara mnie ciśnięcie się w tłumach i trochę nie rozumiem fenomenu, ale jak ktoś lubi takie imprezki to spoko i fajnie że są takie możliwości ;)

• Donor
Posted

Byłem na wielu koncertach, nie pamiętam na jakich i ilu  bo to była moja praca :peepoShy:

• Like 3
Posted

Jak już to na przelocie bo tak stać i słuchać kilka godzin to nie dla mnie 

• Like 2
  • KAT 1
Posted

Byłem bardziej na jakich festiwalach gminnych, gdzie się pojawiali jacyś mniej znani artyści ale zbytnio jacy to nie pamiętam.

• Like 2
  • Keeper CS2 MIRAGE #2
Posted

Oczywiście!

Byłem na wielu

Oki,sobel,multi,OIO,Kukon,White Widow,vkie,Aleshen,Mata,Rusina,Gibbs,Kacperczyk,Grubson,Bedoes, z takich wykonawców to chciałbym jeszcze trafić na Asstera,Zeamsone i sanah  ale nie miałem okazji,

również wiele innych wykonawców, nie koniecznie związanych z rapem Dawid Kwiatkowski, Viki Gabor,Lady Pank, Ich Troje,Kombii,Łzy to głównie przez dni/święta miast gdzie były grane takie koncerty.

Pewnie wymieniałbym dalej, ale było tego już tyle, że połowy nie pamiętam. Główne wymieniłem  :THICC:
Z takich ciekawostek do koncertów przekonał mnie mój wujek ,który sam jest wokalistą w swoim rockowym zespole

:smartge:

• Wow 3
Posted

Byłem na koncercie: Zbuku, Margaret, Cleo, Afromental. Coś tam jeszcze było, ale już nie pamiętam

• Like 3
Posted

Pare razy, Na whitcie i niedługo idę na kolejny

• Like 4
Posted

Byłem tylko przelotnie, nie pamiętam na kogo koncercie. 

• Like 3
Posted

2115, Quebonafide, Dżem, a w planach IRA i Sebastian Riedel & Cree.

Posted

Byłem na Quebonafide, Chivasie, Sariusie, Kubańczyku, a tak to jeszcze na paru zespołach disco polowych. 

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Investor
Posted

Zdechły Osa i Filipek, powtórzyłbym oba koncerty jeszcze raz :hipnodancerdog: Następny w kolejce vkie i Fekir :hughomie:

• Like 2
  • Donor
Posted

Byłem, dwukrotnie na koncercie mojego idola Okiego 47474747474747474 to jest movement

• Like 2
Posted

na paru bylem, niezbyt kojarze wszystkich

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.