Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim! Zacząłem grać na Only Mirage #2 i stwierdziłem, że wrócę do was po długiej przerwie :)

Mam na imię Michał i mam 19 lat. Jestem z okolic Lublina. Moje zainteresowania to Informatyka w zasadzie to bardziej składanie oraz naprawa komputerów ale po trochu też motoryzacja.

Nacodzień pracuję jako kurier w DHL. W wolnym czasie czyli wieczorami lubię popykać w cska.

• Like 5
  • KAT 1
  • Deserved
Posted

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz niżej.

FanPage Grupa Steam Serwer Discord     TikTok

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Investor
Posted

Puk puk, kto tam, ku-ku-kurier dotarł :leonardo: Witamy!

• Thanks 1
Posted

Siema! Też pracowałem w Dhlu, najbardziej niewdzięczna praca ever! xD Rób kwity na c+e przynajmniej spokojniejsza robota :v 

• Thanks 1
Posted
7 godzin temu, lucek_mostowiak napisał(a):

Siema! Też pracowałem w Dhlu, najbardziej niewdzięczna praca ever! xD Rób kwity na c+e przynajmniej spokojniejsza robota :v 

Pracowałeś czyli wiesz jak to wygląda.. Robota była by spoko gdyby nie społeczność, niestety ludzie to zwierzęta i w tej pracy doskonale się o tym idzie przekonać xD

Właśnie będę rozglądał się za czymś innym bo to nie na moją psychikę niestety :/

Już niedługo mija rok mojej kadencji i chyba zakończę współpracę xD

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • Deserved
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.