Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Propozycja TikTok?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię ten temat i nie wiem jak go nazwać, propozycja to niby nie jest, ale nic innego nie mam w głowie.

Robię go również dlatego, że napisanie o tym na czacie nic nie da, bo przeleci to i pójdzie w zapomnienie, jak każdy inny temat napisany tam.

Mianowicie jest to "propozycja" żeby administracja znów zaczęła publikować na tiktoku forumowym LINK, ponieważ były tam niemałe wyświetlenia, a z tiktoka naprawdę można zdobyć wielu nowych graczy, którzy dopiero zaczynają, są słabsi, a granie dla nich ze skinami i taki dodatkami na serwerach społecznościowych o których wcześniej nie słyszeli to coś zaskakującego i na pewno znajdzie się ich wielu. Mogę tak śmiało stwierdzić patrząc na tiktoki, które zostały dodane dotychczas, po komentarzach ludzi, które proszą o ip, inni polecają forum i mówią o serwerach na których grają.

Niech administracja poprosi lub zrobi temat dla graczy ze śmiesznymi/fajnymi klipami żeby je wrzucić na tiktoka, bo community z tiktoka jest duże i łatwo jest je przyciągnąć na serwery. Na pewno znajdzie się osoba z administracji, która może się tym zająć. Niech ten temat nie zostanie olany.

• Bywalec
Opublikowano

Akcje (które potem miały znajdować się na TT) można było przesyłać na maila (tutaj temat), ale z informacji, które dostałem prawie nikt nie wysyłał żadnych filmików. Fajnie byłoby, wykorzystać DC sieciowego, do wysyłania skrótów, sprawdzenia aktywności graczy, jakby było kilku chętnych do wysyłania takich rzeczy, to może i osoba chętna by się znalazła, aby to wszystko prowadzić, montować i ogarniać całego tego TT. 

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Kanałem na tiktok'u zajmowałem się tylko i wyłącznie ja, ostatnio z braku czasu przestałem wrzucać materiały. Niedługo dodamy nową osobę do prowadzenia tiktok'a, żeby zwiększyć aktywność. Dodatkowo chciałem przypomnieć, abyście podsyłali swoje klipy na naszym dc, dzięki temu łatwiej nam stworzył jakiś materiał. 

ss.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.