Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KaSpa

Co wprowadzić?: chciałbym zaproponować propozycje zablokowania awp gdy nie ma minimum 10 osób, często zdarza się że gracze graja awp i cały czas siedzą skampieni..

Myślę że dostanę poparcie dwóch adminów co do tej propozycji. 

@  Devaz @  Amelia

Paweł.  

Temat otwieram ponownie. Serwer ruszył, więc zmiany też będą.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem za - myślę, że to powinno fajnie urozmaicić grę.  Może mniej będzie kampienia rzeczywiście 

• Lubię to! 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny pomysł jednak proponuję, żeby takie ograniczenie pojawiało się dopiero od jakiejś ilości graczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, walter biały napisał(a):

Fajny pomysł jednak proponuję, żeby takie ograniczenie pojawiało się dopiero od jakiejś ilości graczy.

tak, oczywiście :)

Opublikowano

Ja jestem zdecydowanie na nie, każdy gracz powinien mieć wybór jaką bronią chcę zagrać, czasami zdarza się że ct chciało by zaskoczyć szybko raszajacych terrorystów np. szybko  celując awp przez bramę na środek. A kamperów powinien pospieszać admin do wykonywania celów.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano
16 godzin temu, KysnnY napisał(a):

Ja jestem zdecydowanie na nie, każdy gracz powinien mieć wybór jaką bronią chcę zagrać, czasami zdarza się że ct chciało by zaskoczyć szybko raszajacych terrorystów np. szybko  celując awp przez bramę na środek. A kamperów powinien pospieszać admin do wykonywania celów.

Ciągle pośpieszam :-)! Ciągle wyrzucam, upominam... Chodzi mi o to, żeby wprowadzić albo jakiś limit lub blokadę. 5 Osób w zespole i nie ma problemu, a jak jest np 3 v 4 i 2 osoby grają AWP siedzą, kampią przed anarchia / mid to jest troszkę irytujące.. No ale każda opinia jest ważna. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.