Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Awake17

Odwołanie od bana - Andrzej spinning 49 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Andrzej spinning 49 lat

Nick admina banującego: paris

Data/Mapa: 08/08/2023 około godziny 17.05

SteamID: STEAM_1:1:127051437

Serwer (mod): 5vs5 mirage cs go                                

Opis sytuacji: Sprawa od początku wyglądała tak że ten użytkownik rzucił mi flasha na morde przez co zabił mnie przeciwnik i mojegoo teammate'a. Po uprzedzeniu że rzucił ch******o flasha i że od**ał lekko zamiasta przeprosić i mnie ostrzec o ewentualnej karze, ten dalej kręcił temat jeszcze bardziej mnie prowokując oraz oskarżając o bindy że niby mój głos i tak dalej (xDDD). Po wymienieniu paru nieuprzejmości do admina zostałem wpierw wyciszony nie wiem na ile oraz po chwili zostałem zbanowany też nie wiem za co i na ile(czy bindy czy obraza czy cokolwiek innego). Ja rozumiem całą sytuacje i przepraszam za wydarzenia które mogły być obraźliwe i przepraszam admina. Z mojej strony jako końcowa opinia to raczej zbyt słabe zachowanie admina bez żadnych ostrzeżeń po prostu wywala bana z du*y(Tak wiem ma prawo).

Titania  

Mimo wszystko zachowuj kulturę wypowiedzi.

Opublikowano

Sorki za spoźnienie ale nie  dostałem powiadomienia.
Zacznijmy od momentu kiedy, zaczęła się akcja po fleshu. 
Zacząłeś  od zaraz przywalać się do mnie za to  a są powiadomienia, że teammate  rzuca smoke,flash itp 
Rzucałeś się trochę i nie potrafiłeś się opanować.
Dałem ci mute'a  przez panel, żeby zobaczyć twoją reakcje abyś się opanował i przeprosił i bym naturalnie ściągnął mute'a ale na czacie zacząłeś dalej mnie wyzywać  więc nadałem ci bana.
Zapomniałem ci jedynie  ściągnąć mute'a przed banem. 
Moja decyzja została nie zmieniona. 
Natomiast mute'a przez panel trzeba zdjąć. 
Pozdrawiam 

Opublikowano

Po ustaleniu z @ Wika , ban jest słuszny lecz czas zdecydowanie za długi. Ban został zdjęty pamiętaj o zachowywaniu się kolejnym razem.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.