Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś uwielbia filmy akcji, to dobrze trafił. :peepoHappy:

𝑻𝒚𝒍𝒆𝒓 𝑹𝒂𝒌𝒆 𝟐 (𝑬𝒙𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏 𝟐)

Elitarny komandos Tyler Rake, który właśnie wyrwał się z objęć śmierci, znów podejmuje się niebezpiecznej misji.

Ma uratować uwięzioną rodzinę bezwzględnego gangstera.

tylerrake2.jpg

Gatunek: Akcja.

Produkcja: USA.

Dystrybucja: Netflix.

Czas trwania: 123 min.

Opis:

Chris Hemsworth ponownie wciela się w rolę Tylera Rake'a w filmie "Tyler Rake 2", kontynuacji filmu akcji "Tyler Rake: Ocalenie". Po wydarzeniach z pierwszej części, które niemal kosztowały go życie, Rake, australijski najemnik specjalizujący się w tajnych misjach, powraca, aby wykonać nowe zadanie. Tym razem musi uwolnić z więzienia udręczoną rodzinę bezwzględnego gruzińskiego gangstera. Choć po wydarzeniach z pierwszej części filmu Rake postanawia zrezygnować z bycia najemnikiem, sytuacja skłania go, aby zaryzykować jeszcze raz. Jak się okazuje, życie rodziny siostry byłej żony Tylera jest zagrożone. Bohater przyjmuje nowe zlecenie i zbiera swoich ludzi, chcąc wyruszyć z misją ratunkową.

Pierwszą część Tyler Rake: Ocalenie obejrzałem w ubiegłym roku, niedawno drugą część. Polecam gorącą dwa filmy na niedzielne leniuchowanie! :peeposalute:

Źródło - #1 i google.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Oglądałem, fajne sceny akcji, ale ogółem film średni, lepszy od jedynki, ale mimo wszystko fabuła też kuleje. Od biedy można obejrzeć jeżeli ktoś lubi tylko akcje.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.