Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Skarga na (admina / gracza): admina
Nick osoby oskarżonej: nary
SID osoby oskarżonej: STEAM_0:1:225010398
Data zdarzenia: 02.08.2023
Godzina: 19:20 cos
Opis sytuacji: Wiec tak zaczelo sie od tego ze rozmawialismy sobie z mekambe bo jest nas dwoch ja tez jestem. I sobie tam gadalismy az po chwili mekambe powiedzial ze mnie ciota urodzila wiec powiedzialem nary zeby go zmutowal a on powiedzial zebysmy sie uspokoili, to ja mo mowie ze to juz podchodzi pod rodzinie i tam cos mowil ze ja dostane muta.
Dowody: Niestety nie ma bo bylem w ct razem z nary i mekambe
Opublikowano (edytowane)

Minuta 21:14 - Mekambe razem z Mekambo przekrzykują się na voice chacie . 
Mekambo kieruje słowa do Mekambe - "ch****y jesteś zamknij tą morde" po czym dodaje "cioto"
Mekambe odpowiada Mekambo "ciota cie kurwa wychowała" po czym mekambo się śmieje
Minuta 21:30 - Przekrzykują się do siebie nawzajem czy mekambo powinien dostać muta czy nie. 
Minuta 21:45 - Ostrzegam ich że jeżeli się nie uspokoją dostaną obaj muta. Po czym sytuacja się uspokoiła więc stwierdziłem że mute jest bez sensu.

link do demka - http://887576.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1690994998-1690997248.zip

Edytowane przez nary
  • Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Zacznę od tego że obaj zasłużyliście na muta, i macie fart, że mnie tam nie było. 

Skarga oczywiście słuszna pod jednym względem. Brak reakcji ze strony admina. @  nary  Jesteś nowy więc puszczę to płazem, ale następnym razem jeśli usłyszysz coś podobnego do tej sytuacji odrazu mutuj. Później gracze będą sobie pozwalać na więcej. Przeprowadzę jeszcze rozmowę na pw z adminem. 

Skarga słuszna. Miłego dnia. 

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.